Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hammaslääketiede Hampaiden ja suun hoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Hammaslääketiede
  • Hampaiden ja suun hoito
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hammaslääketiede Hampaiden ja suun hoito

FT, tai filosofian tohtorin tutkinnon, on yleensä korkein tutkinto, jota voidaan uskotut yksilön koulutusaloittain. Se vaatii monta vuotta työselostus ja omistautumista opiskelijan osa loppuun.

Mikä on tohtori hampaiden ja suun hoito? Ansaita tohtorin hampaiden ja suun hoito edellyttää työselostus, joka antaa opiskelijalle vahvan perustan useilla lääketieteen aloilla, jotta voidaan tehokkaasti toteuttaa potilaan menettelyt ja laittaa oikea erilaisia ​​hoitoja voimaan riippuen ongelmaan. Opiskelijat osallistuvat luokat kemian ja biologian oppimisen lisäksi noin suuhygienia ja miten tehokkaasti välittää tätä tietoa potilaille.

PhD hampaiden ja suun hoito on hienoa olla, koska lukuisat uravaihtoehtoja usein avautuu. Koska suun terveydenhuollon ammattilaisten tarvitaan useimmissa maailman maissa, voit todennäköisesti harjoitella juuri missään.

Vuonna nykyajan koulutuksen jonka kustannukset voivat nousta eksponentiaalisesti vuosittain, on viisasta löytää ohjelma, joka sinulla on varaa ennen allekirjoittamista mitään papereita. Tätä varten, koulun sivustot ja tunnustukset henkilökunnan jäsenet ovat suuria lähteitä varten tarkkaa tietoa.

Kanssa PhD tästä aiheesta, useita pitkäaikaisia ​​uramahdollisuuksia on käytössäsi. Voit halutessasi olla täysimittainen harjoitellaan hammaslääkäri suorittaa kirurgiset toimenpiteet tai suuhygienisti neuvoo potilaille paras päivittäin suun terveyttä käytäntöjä. Vaihtoehtoisesti voit valita tehdä lab tutkimusta valtion rahoittama tai yksityiset yritykset löytää uusia ja parempia tapoja toisten harjoittaa hammaslääkärin.

Koska tuottelias tarvetta harjoittajat hammashoidon, löydät luokat jatkaa PhD monissa kansainvälisissä yliopistoissa, sekä kampuksella ja verkossa.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.