Keystone logo

1 Etäopiskelu PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hammaslääketiede Hammaslääketiede sisään Surabaja, Indonesia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Hammaslääketiede
  • hammaslääketiede
  • Etäopiskelu
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Etäopiskelu PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Hammaslääketiede Hammaslääketiede

Hammaslääketiedettä opiskelevat opiskelijat työskentelevät useilla hammaslääketieteen aloilla. Kurssit sisältävät perus- ja edistyneet käsitteet, mukaan lukien työskentely yleishammaslääketieteessä tai erikoisalalla, kuten oikomishoidossa. Ohjelmat opettavat myös opiskelijoille lääkityksen hallintaa ja monikulttuuristen potilaiden kunnioituksen varmistamista.

Indonesia antoi laadukas koulutusjärjestelmä, joka tarjoaa koulutusta kolmella eri tasoilla korkeimmalla tasolla on korkeakoulutasolla. Viime aikoina maan päivittänyt viisi oppilaitokset täysin yliopiston tasoilla tavoitteena mahtuu jopa kansainvälisiä opiskelijoita, jotka saattavat haluta opiskella Indonesiassa. Korkea-asteen koulutuksen Indonesiassa on akkreditoitu kansallinen akkreditointi hallituksen Higher Education. Kansakunnan 's pääkaupunki on Jakarta.

Filosofian tohtorin tutkinto eli PhD-tutkinto voi joissain tapauksissa vaatia jopa kahdeksan vuoden opinnot ja niiden lisäksi vielä tohtorin väitöksen. Useimmilla aloilla tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat myös päteviä toimimaan oman oppiaineensa professoreina. Tohtorinkoulutusohjelmia on maailmalla hyvin laaja kirjo.

Verkko- tai etäopiskelulla tarkoitetaan sähköisen median sekä tieto- ja viestintätekniikan (ICT) käyttöä opetuksessa. Verkko-oppimisen avulla voi päästä koulutukseen milloin tahansa ja mistä tahansa internetyhteyden kautta.