Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Globaali terveys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Globaali terveys
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Globaali terveys

Yksilöt, jotka ovat tiedonjano ovat erinomaisia ​​ehdokkaita ansaita PhD. Tohtorin tutkinto on mitä suurimmassa määrin voit hankkia, ja tämä koulutusohjelma voi johtaa uskomattoman ammatillisia mahdollisuuksia sekä mahdollisuus edistää alkulähde osaamista ja tietoa.

Mikä on tohtorin Global Health? Koulutusohjelma ohjeistaa opiskelijoita käyttäen tietoa aloilla epidemiologian, yhteiskuntatieteiden, taloustieteen, ja biostatistiikan jotta voidaan paremmin ymmärtää terveyden ongelmiin maailmassa. Opiskelijat osallistuvat kursseja, jotka kattavat aiheita kuten tartuntataudit, äidin ja lapsen terveys, kansanterveyspolitiikkaa, ja terveydenhuoltojärjestelmät, ja he myös ymmärtävät tärkeää teorioita terveystaloustiede, lääketieteen antropologian ja vaikutukset poliittiset vaikuttimet sairauden.

Ansaita PhD Global Health opettaa tutkinnon vastaa, tehokkaita johtajia, jotka ymmärtävät merkityksen sitkeyttä, organisaatio, ja yhteistyö. Nämä yksilöt ovat välttämättömiä työpaikalla ja areenalla maailmanlaajuisesti terveyttä ja hyvinvointia.

Vaikka jotkut tohtorin tutkinnot voi ansaita noin neljässä vuodessa, muut tohtorit voi kestää kauemmin riippuen opiskelija, koulun ja ohjelma. Koska vaatimukset vaihtelevat, joten ei kustannuksia, minkä vuoksi opiskelijoita kannustetaan tutkimaan niiden mahdollisuuksia kouluissa, jotta olla tietoinen taloudellinen vastuu ansaita tutkintoon.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat PhD Global Health ovat valmiita uran korkeakoulujen, johtajuutta, terveyspolitiikan, ja tutkimus.Tutkinnon voi halutessaan opettaa professorin tai hallita jatko-ohjelmia yliopistossa, tai ne voivat toimia analyytikkoa, teknisten neuvonantajien katastrofivalmiuden joukkueet, tutkimus johtajien yrityksille tai lääkeyhtiöt, tai terveyttä johtajat paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut tekemään ero terveyden ja hyvinvoinnin yksilöiden ympäri maailmaa, sitten ansaita tohtorin Global Health voi olla oikea sinulle. Aloita etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.