Keystone logo

27 PhD Ohjelmat sisään Apteekki 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Farmasia
  • Apteekki
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Apteekki

PhD, tai filosofian tohtori, on tutkintotodistus yleensä myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat voimakasta tohtorikoulutusta. Saatavana monilla koulutusaloilla, ohjelma kestää yleensä keskimäärin neljä vuotta ja edellyttää lopputyötä.

Mikä on Pharmacy Pharmacy? Tässä ohjelmassa opiskelijat saavat tutkimusta ja kliinistä koulutusta apteekkiin liittyvillä erityisaloilla. Näihin alueisiin voivat kuulua farmaseuttinen bioteknologia, farmakokinetiikka, biopharmaceuticals, lääkeaineen luovutus, farmaseuttinen analyysi ja lääkkeiden löytäminen. Jokainen ohjelma vaihtelee, mutta useimmissa niistä oppilaat oppivat tarkastelemaan monimutkaisia ​​apteekkikysymyksiä ja järjestelmällisesti ratkaisemaan ne monista eri näkökulmista. Osana jotain ohjelmaa opiskelijoilla voi olla mahdollisuus osallistua apteekkien apurahoihin ja asuinpaikkoihin, jotta heille annetaan kliinisiä kokemuksia potilailla, joilla on monipuolinen potilas.

Apteekkiopiskelijat kehittävät lukuisia etuja koulutuksestaan ​​ja tutkimuksestaan. Osa niistä taidoista, joihin he voivat saada, ovat analyyttiset, organisatoriset ja ongelmanratkaisukeinot. Nämä voivat auttaa valmistuneita löytämään korkeamman tason työpaikkoja ja mahdollisesti suurempaa palkkaa.

Apteekkien tohtoriohjelman kesto voi vaihdella neljästä seitsemään vuoteen, mikä voi vaikuttaa suuresti rahoitustarpeeseen. Opiskelija voi ottaa yhteyttä paikallisiin ja kansainvälisiin kouluihin ja kysyä opetusta ja muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Tohtorintutkinnon suorittaneilla on monipuoliset uramahdollisuudet heille. Jotkut voivat halutessaan olla apteekkari kliinisissä käytännöissä, käyttävät heidän koulutustaan ​​lääkehoidon hoitamiseksi. He voivat myös valita omaavan apteekin tai apteekkiorganisaation johdon. Muita potentiaalisia työpaikkoja voivat olla hallittu hoitohenkilökunta, farmaseuttinen tutkija, lääkealan myyntiedustaja, apteekkihenkilökunta, apteekkihenkilökunta ja apteekkiasiamies.

Opiskelijat voivat aloittaa tutkiessaan kouluja juuri nyt. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.