Northern Arizona University

Johdanto

Noin Northern Arizona University

Northern Arizona University on julkinen yliopisto tarjoaa, jatko, ja ammattitutkintolakiin laadukkaita ja yhteiskunnallinen arvo. Koska opiskelija, olet keskellä NAU kokemus, jota ohjaa oma ja erottaa tiedekunnan sitoutunut opetuksen, yksittäiset sitoutumista, ja huippututkimusta.

Kaikkialla haluat oppia

Northern Arizona University tarjoaa useita tapoja, joilla voit ansaita määrin, onko aiot opiskelevat Flagstaff kampuksella, verkossa, tai yksi puolilla Arizona.

Excellence soveltavaa tutkimusta

Yliopisto on korkea-tutkimuslaitos, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ongelmiin, jotka vaikuttavat alueemme, kansakunnan ja maailman. Opiskelijamme ja maailmankuulu tiedekunnan tutkijat yhdessä tarkastella ratkaisuja ilmastonmuutokseen, vähemmistö terveydenhuollon eroja, parantaa proteeseja teknologia, ja luoda kestäviä ratkaisuja monenlaisia ​​kysymyksiä.

Opetus ja kustannukset

Tiedämme college kulut voi joskus tuntua pelottava, mutta tarjoaa sinulle erinomaisen arvo on jotain olemme hyvin sitoutuneita:

Perustutkintoa opetusta korko on taattu pysyä samana 4 vuotta. Jos asut yhdessä 14 voivat läntisten osavaltioiden, sinun opetusta tulee olemaan noin puolet out-of-state opetusta korko. Meidän opiskelijat ovat lähes 25 prosenttia vähemmän opintolainaa velkaa kuin maassa keskimäärin.

Yleisurheilu

Northern Arizona University on 15 NCAA Division I yleisurheilu joukkueet. Tarjoamme poikkeuksellinen opiskelija-urheilija kokemus, joka huipentui valmistumisen. Ohjelmamme on hoidettu useita kertoja arvostetun Big Sky Conference Presidents 'Cup, jossa tunnustetaan yleinen urheilullinen menestyminen kilpailussa ja tutkijoita.

arvomme

Huippuluokan koulutuksen

Tarjoamme tiukkaa, laadukasta ja kohtuuhintaista opetusta kaikille opiskelijoille. Katso hämmästyttävä eroja, että monet valmistuneet ovat tehneet.

menestyksesi

Varmistaa tulevaisuuden menestys, olemme sitoutuneet saattamisesta tarpeisiin sinua, oppija, keskellä kaikessa mitä teemme. Meidän erottaa professorit ovat sitoutuneet paitsi opettaa sinulle, mutta palvelee mentoreina ja työskennellä kanssanne samoin. Täällä käytännön oppimiseen ja mahdollisuuksia tutkimuksen ja luovuuden keinoin ovat käytössäsi, niinkuin perustutkintoa.

etäopetus

On tärkeää voimme tarjota kaikille päteviä opiskelijoille pääsyn korkeakoulutukseen. Pidennetyssä Kampukset Pohjois Arizona, voit ansaita jonkin verran eri paikoissa kaikkialla Arizonassa.

Monimuotoisuus

Juhlii ja edistää monimuotoisuutta on kulmakivi yliopistossa. Auttaa laajentaa teidän yliopiston kokemus, me sponsori erilaisia ​​kansainvälisiä mahdollisuuksia ja monikulttuurisia tapahtumia.

Edistämme osallisuutta läpi koko yliopisto-opintoihin. Lisäksi luomme mahdollisuuksia kaikille eri ryhmien jakaa näkökulmia ja tietoon niin kaikki opiskelijat saavat rikas oppimiskokemus. Yhdessä me rakennamme siviili-, harjoittaa, ja kunnioittava kampus ilmasto, jossa kaikki taustat kunnioitetaan.

Kaikki opiskelijoita kannustetaan osallistumaan meidän laaja valikoima opiskelija seurojen ja järjestöjen, jotka edistävät eri intressejä.

Integrity

Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys ovat paitsi piirteitä ihailtava henkilö-ne ovat myös piirteitä ihailtavaa organisaatioiden. Pyrimme juuri sitä, ja ovat sitoutuneet avoimuuden ja vastuullisuuden-oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen-kaikessa. Kaikki uusimmat faktoja ja tilastoja löytyy toimiston suunnittelu- ja institutionaalisten tutkimus.

Sijainnit

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Kysymyksiä