Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 98 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) Ohjelmat sisään Terveydenhuollon opinnot 2024

98 MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuollon opinnot 2024

Yleiskatsaus

MSc tai Master of Science, koulutusohjelma yleensä kestää kaksi vuotta tai enemmän loppuun, kun opiskelijat osallistuvat kokopäiväisesti. Näitä ohjelmia ovat joskus ammattilaiset, jotka haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksiaan; tässä tapauksessa ohjelma saattaa kestää kauemmin.

Mikä on MSc terveydenhuollon tutkimuksissa? Tämä akateeminen ohjelma käsittelee monia terveydenhuollon ylläpitäjien kohtaamia ongelmia. Tutkimukset voivat kattaa terveydenhuollon, farmaseuttiset innovaatiot, yleishyödylliset ohjelmat, terveysviestinnän, globaalit terveyskysymykset ja telelääketieteen hallinta. Erityisluokkiin voi kuulua kokeilu ja tietoinen suostumus, vähäisten resurssien jakelu, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden hallinta, ohjelmasuunnittelumenetelmät ja oireiden rakentamisen sosiokulttuuriset mekanismit.

Yksilöt, jotka ansaitsevat MSc terveydenhuollon tutkimukset ovat usein hiottu kykyään suunnitella hyvin ja kommunikoida muiden kanssa. He ovat usein pyrkineet parantamaan budjetointi- ja ajankäytön taitojaan. Muita ohjelman eduista ovat kyky ajatella useita ratkaisuja arkaluonteisiin ongelmiin.

Tällainen ohjelma on usein saatavilla ympäri maailmaa, sekä henkilökohtaisesti että verkossa. On kohtuullista odottaa vaihtelua opetuksen, asumisen ja siihen liittyvien maksujen kustannuksista. Kiinnostuneiden opiskelijoiden tulisi tutkia tarkasti heidän mahdollisuuksiaan.

Terveydenhuollon opinnot voivat olla palkitsevia henkilökohtaisesti ja taloudellisesti. Opiskelijat pääsevät uran alkuun ja ne, jotka ovat työskennelleet ja opiskellut samanaikaisesti, saattavat löytää mahdollisuutensa parantua valmistumisen jälkeen. Jotkut käytettävissä olevista paikoista ovat biolääketieteellinen tutkija, terveydenhuollon päällikkö, terveydenhuollon pääjohtaja, voittoa tavoittelematon ja voittoa tavoitteleva johtaja, valtion terveydenhuollon virkailija, terveyden edistämisen asiantuntija, terveydenhuollon myyntiedustaja, terveydenhuollon konsultti ja epidemiologi. Muita vaihtoehtoja ovat Aasian ja Geopolitics-ohjelmien ohjelma-assistentti sekä ympäristöterveyden asiantuntija.

Tämän maisteriohjelman suorittaminen on usein tärkeä askel kohti menestyviä ja palkitsevia urapolkuja. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Terveydenhuollon opinnot
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (98)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto