Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 41 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) Ohjelmat sisään Terveydenhoitoala 2023

41 MSc Ohjelmat sisään Terveydenhoitoala 2023

Yleiskatsaus

Maisteriohjelma keskittyy tarjoamaan opiskelijoille enemmän perusteellisen tutkimuksen alalla heidän valintansa. Se on jatko-tason ohjelma, joka kestää noin kaksi vuotta. Tietenkin, loppuun aika voi vaihdella kouluittain.

Mikä on MSc in Public Health? Maisteri kansanterveyden keskittyy terveyspalveluille hallinta, sairauksien ehkäisemiseen ja ylläpitää terveydelle yleisölle. Kansanterveys kuuluu yleisölle tiedottaminen ja pitää jäseniä mahdollisimman terveellisiä kautta poistamalla riskiä ja jakelevat terveydenhuollon palveluja. Kansanterveyden ohjelma opettaa opiskelijoille eri näkökohtia terveyspalvelut. Opiskelija tutkii epidemiat, tartuntataudit, riskitekijät, vanhustyö, luonnonkatastrofit ja muut tilanteet, jotka koskettavat yleistä terveyttä häpyluun. Ohjelma kattaa myös hallinnon näkökohdista, hallinnon, etiikka, terveydenhuolto politiikkaa ja koulutusta.

Henkilö, joka saa maisterin tutkinnon kansanterveyden on valmis työskentelemään auktoriteettiasemassa kentän sisällä, ja tutkinnon voi mahdollistaa yksilöiden edetä nykyisiä uran kansanterveyteen. Tutkinnon yleensä ansaitsevat enemmän kuin ei-aste-holding kollegansa ja huomaat, että työmahdollisuuksien ovat avoinna niitä.

Kustannukset ohjelma voi vaihdella suuresti perustuu koulun valittu. Se on helpointa ottaa yhteyttä taloudellisen tuen toimistossa koulusi tiedustella tarkat kustannukset.

Valmistuneet kansanterveyden ohjelman voivat löytää työtä eri alojen sisällä lääketieteellinen yhteisö. Riippuen opiskelijan aiemmat uran, hän saattaa pystyä työskentelemään valtion, sairaalat, voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja hoitolaitoksissa kuin kansanterveyden ylläpitäjä tai yhteyshenkilöitä.Ammattinimikkeet voivat olla terveydelle upseeri, ympäristön palvelupäällikkö, sairaalavirkamiehen, terveyskasvatus upseeri, lääkäri ja epidemiologi.

Terveydenhuollon kenttä aina kasvaa, ja enemmän huoli kansanterveyteen kohdistuvia riskejä, kansanterveyden alalla vaatii enemmän päteviä hakijoita. Se on hyvä aika ryhtymistä. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Terveydenhoitoala
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (41)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto