Keystone logo

Suodattimet

 • MSc
 • Terveydenhuolto
 • Hoitotyö
 • Rekisteröity hoitotyö
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (12)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

12 MSc Ohjelmat sisään Rekisteröity hoitotyö 2024

  MSc Ohjelmat sisään Rekisteröity hoitotyö

  Master tutkinto terveystieteissä kestää yleensä kahdesta neljään vuotta ja avaa oven korkeampi maksavat mahdollisuuksia kuin kandidaatin tutkinto. Tämä tiukka opinto opettaa opiskelijoille syvää ymmärrystä kentän ja auttaa heitä hankkia ammattitaitoa he tarvitsevat menestyäkseen.

  Mikä on MSc Hoitotyön RN? Tämä tutkinto keskittyy tarjoamaan opiskelijoille valtakirjan tulla sairaanhoitaja opettamalla heille perustiedot tehokkaan ja toimivan terveydenhuolto. Sairaanhoitajaa on lisensoitu ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet esitettyjen vaatimusten mukaan maa, osavaltio tai maakunta joiden avulla he voivat harjoitella hoitokodeissa, sairaaloissa ja yksityiskoteihin. Opiskelijat ottaa kursseja kemian, biologian, ravinto ja anatomia ymmärtämään ihmiskehon sekä kursseja käytännössä ja teoriassa kehittää ihmissuhde ja lääketieteellistä osaamista tarvitaan auttamaan potilaita.

  Hankkiminen RN hoitotyön lisenssin tasoittaa tietä menestyksekkään terveystieteen uran. Valmistuneet käyttävät erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot auttaa monenlaisia ​​ihmisiä yleensä nopeatempoisessa ympäristössä ja työskennellä vieressä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan tarjota sekä rutiini ja ensihoidon.

  Kustannukset sairaanhoitajan tutkintoon vaihtelee toimielimelle. Jotkut tarjoavat kolmivuotissuunnitelmat, kun taas toiset opiskelijat voivat ansaita tutkinto niin vähän kuin yksi vuosi. On suositeltavaa perusteellisesti tutkimuksen ohjelmat olet kiinnostunut varmista, että ne osu ammatillisia tavoitteita.

  Yksilöt, jotka ovat Master of Science Hoitotyön yleensä löytää kilpailuasemia valmistumisen jälkeen. Monet löytää työtä sairaalassa osastolla tai yksityinen klinikka, jossa rutiinitutkimusten potilaille, avustaminen vakuutus paperityötä ja antaa eturivin apua leikkaussaleissa.Toiset toimivat yksityisasunnoissa, auttaen vanhukset elävät aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

  Laitokset maailmanlaajuinen tarjoavat koulutusohjelmat hoitotyössä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.