Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Luonnontieteiden maisterit  (MSc) Ohjelmat sisään Kardiologia 2024

4 MSc Ohjelmat sisään Kardiologia 2024

Yleiskatsaus

MSc (Master of Science) ohjelman tyypillisesti yksikin kolme vuotta ja tyypillisesti takaa yksityiskohtaisempaa tietoa tietystä koulutusaloittain. Opiskelija saa tiedon taso, joka voi johtaa asentoon enemmän vastuuta ja suurempaa tuottopotentiaalin.

Mikä on MSc Cardiology? Tämä tutkinto keskittyy tutkimukseen sydämen terveyteen ja tauteihin. Se voi vaatia aiemman tutkinnon biologian tai muilla life science. Opiskelija keskittyy anatomia, sydän- kysymyksiä, ja kliinisen hoidon. Koulutusohjelmassa voi yhdistää luokkahuoneessa opetusta ohjattua harjoittelua. Tutkimushanketta tai riippumattoman tutkimuksen voi myös odottaa.

Opiskelijat, jotka nostamisesta kardiologian aste yleensä saada tietoa sydämen asioista ja potilaiden hoitoa.Ne vahvistavat ihmissuhdetaidot, ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, ja muita taitoja, jotka hyödyttävät työ hoitopaikassa sekä tilanteet ulkopuolella työympäristössä.

Cardiology maisteriohjelmaa löytyy koko maailmassa yliopistojen tai online-oppilaitoksissa. Kulut saamiseksi määrin voi vaihdella melkoisesti, joten opiskelijan tulee ottaa yhteyttä hakutoimistoon koulun he haluavat osallistua lisätietoja palkkiot ja muut kulut.

Ansaita kardiologian maisteriksi voi johtaa tuottoisa ja erittäin tekninen uramahdollisuuksia. Useimmat opiskelijat voivat odottaa työskennellä kliinisissä kuten sairaaloiden, klinikoiden, yksityinen käytäntöjä, tai julkisen tai hallituksen tukema terveydenhoitopalvelujen tarjoajilta. Kannat voidaan työskennellä suoraan potilailla tai tutkimusympäristössä. Ei voi olla muita tehtäviä, jotka voivat sisältää valvonta- tai johtotehtävissä.

Maisteriohjelmia voidaan toteuttaa joko koko ajan tai osa-aikaisesti. Monet koulut tarjoavat luokkia, jotka ovat kätevä opiskelijan elämäntapaan, kuten online-tutkimukset. Jos olet innokas aloittamaan koulutusohjelmaan, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Lääketiede
  • Kardiologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto