Keystone logo

8 MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ikääntymisen hoito Gerontologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Ikääntymisen hoito
  • Gerontologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ikääntymisen hoito Gerontologia

Maisteriohjelmaan on jatko opintojen tarkoitettu kokeneille oppiminen tietyllä alalla. Opinnäytetyö on yleensä edellytetä osoittaa perusteellisen tutkimuksen tehnyt ohjelman aikana. Maisteriohjelmat yleensä kestää kaksi vuotta, mutta tämä voi vaihdella.

Mikä on MSc gerontologian? Gerontologia on tutkimus ikääntymisen. Ohjelma gerontologian on suunniteltu auttamaan opiskelijoita valmistautumaan töihin tällä kasvavalla alalla. Ohjelma keskittyy miten henkilön iästä, henkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Työselostus kattaa ikääntyminen hoitoa ja palveluja, suhde muuttuu henkilö vanhetessa ja ikääntymisen vaikutusta yhteiskuntaan. Ohjelmat voivat kattaa myös eri ammatteja alalla gerontologian, antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä valitsemassaan ammatissa saada käytännön kokemusta.

Täyttämällä maisteriohjelman gerontologian avulla henkilö keskittyä uraansa altistumisen jälkeen erilaisia ​​aiheita alalla. Lisäksi ne on jatkotutkintoja yleensä ansaita enemmän kuin ilman astetta tai vähemmän astetta.

Kustannukset ohjelman vaihtelevat kouluittain erojen vuoksi ohjelmiin ja vaatimukset. Se on parasta tarkistaa teidän koulun taloudellisen tuen toimistoon saada hyvän kustannusarvion.

Valmistuneet gerontologian maisteriohjelman pystyvät löytämään työtä monissa eri asetuksia, kuten terveydenhuollon, julkisen palvelun, koulutuksen ja tutkimuksen. Tutkinnon voi toimia hoitajien sairaaloissa keskitytään gerontologian ohjelmia, opettajat oppilaitokset, tutkijat tuotteiden kehitykseen auttaa ikääntymiseen, päättäjät, jotka keskittyvät ikääntymiseen liittyviä kysymyksiä ja ohjaajat hoitotyössä ja laajennettu-hoitopalveluja.Jo työskentelevät alalla voidaan nyt saada hallinto- ja johtotehtävissä.

Kun nopeasti kasvava geriatrisen väestöstä, yhä useammat ihmiset tarvitaan työskentelemään alalla gerontologian. Työpaikkojen kasvu menossa ylöspäin suuntaan, nyt on aika saada koulutettu toimimaan tällä alalla. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.