Keystone logo

36 MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Epidemiologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MSc
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Epidemiologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (36)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MSc Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Epidemiologia

Master of Science (MSc) yleisimmin seuraa loppuun kandidaatiksi ja avaa monia uusia mahdollisuuksia monilla aloilla. Tämä kehittynyt aste voi auttaa erottuvat muista työnhakijoita.

Mikä on MSc Epidemiology? MSc Epidemiology on lähinnä tähän tutkimukseen perustan tautien leviämistä ja korostaa tutkimuksen menetelmiä ja lähestymistapoja. Koska opiskelija, tulet saamaan tietoa epidemiologisia menetelmiä lääketieteellisen tutkimuksen ohella ymmärrystä terveydenhuollon arviointien ja kansanterveyden käytäntöjä. Opit yhdistämällä tietysti tutkimuksen ja käytännön tutkimusta.

Vaikka MSc on useimmin välttämätöntä osallistumista lääketieteellisen ja tieteellisen tutkimuksen, muita henkilöitä liittyvillä aloilla, kuten lääketieteen toimittajat ja jotkut valtion virkamiehet, voivat todennäköisesti hyötyä opinnot.Lopulta saadun tiedon tässä ohjelmassa voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksia alan.

Ohjelman kustannukset on suurelta osin riippuvainen toimielimen ja kesto tutkimuksessa. Useimmat ohjelmat kestää yksi-kaksi vuotta riippuen kokopäiväisesti tai osa-aika osallistuminen. Sellaisenaan, sinun kannattaa tarkasti tutkia useita ohjelmia onko ne sopivat taloudelliset ja akateemisen tarpeet.

On olemassa useita uramahdollisuuksia saatavilla opiskelijoille, jotka valmistuvat näitä ohjelmia, ja voit jatkaa erilaisia ​​urapolkuja. Valmistuneet usein tehtävissä terveydenhuolto, lääketieteellinen tutkimus, kansanterveys, kenttätutkimus, huumeiden valmistus, ja valtion ja kaupallisille organisaatioille. Tutkinto avaa ovien lukumäärä sinulle.

On olemassa useita ohjelmia, jotka tarjoavat MSc Epidemiology kaikkialla maailmassa, ja verkkokurssin vaihtoehdot tarjoavat helpon pääsyn erilaisia ​​yksilöitä.Saat lisää, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.