Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Fysioterapia Urheiluhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Fysioterapia
  • Urheiluhoito
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Fysioterapia Urheiluhoito

Kun olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon, opiskelijat valitsevat usein erikoistuneen akateemisen alan asiantuntijoiksi suorittamalla maisterin tutkintoa. Vaikka ohjelman kesto vaihtelee koulusta toiseen, ohjelman osanottajat tarvitsevat yleensä noin kaksi tai kolme vuotta maisterin tutkintoon.

Kun urheilun ja fyysisen kuntonäytteen kasvava suosio ympäri maailmaa opiskelijat saattavat ihmetellä, mikä on Master Therapy -hoidon? Liikunnan aikana sekä amatööri että ammattilaiset pitävät lihasten kireyttä ja väsymystä. Jotkut kärsivät jopa pienistä ja vakavista vammoista urheilun aikana. Urheiluterapian opiskelijat oppivat lieventämään toiminnan ja urheilun fyysisiä vaikutuksia. Master-tutkinto-ohjelmassa opiskelijat yleensä harjoittelevat fysiologian, urheilukoulutuksen, psykologian, lääketieteen, liikunnan ja muiden vastaavanlaisia ​​aiheita. Yleensä ennen opintojen suorittamista opiskelijoiden on suoritettava harjoittelu, projektipohjainen harjoittelu tai tärkeä tutkimuspaperi.

Valmistuttuaan Master Therapy -ammattikorkeakoulussa, ohjelman osanottajilla on yleensä urheiluvalmennus, motivoiva puhuva ja projektisuunnittelu taito, jonka he tarvitsevat menestyäkseen heidän ammattielämässään. Valmistuneet myös yleensä osaavat asettaa tavoitteita ja seurata aikatauluja. Nämä osaamiset auttavat heitä sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

Kustannukset, jotka ansaitsevat Master in Sports Therapy riippuu koulun sijainti, ohjelman kesto ja muut tekijät. Opiskelijat tutkivat usein lukukausimaksuja ja palkkioita haastattelemalla maahanpääsyä edustavia virkamiehiä kaikissa mahdollisissa kouluissa ennen kuin he ovat päättäneet opiskella.

Master of Sports Therapy -opetuksen hankkiminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden hakea merkittävää joukkoa jännittäviä ja tärkeitä uraa. Opiskelijat voivat valita urheiluprojekteihin. Ne voivat tehdä niin joko yksittäisille asiakkaille tai urheilujoukkueelle tai yrityksen kuntosalille. Ne, jotka eivät toimi urheilupetterinä, etsivät usein työtä fyysisiksi kouluttajiksi, hoitovälineiksi tai urheiluohjaajiksi. Jotkut toimivat jopa projektisuunnittelijana tai myyntiedustajana.

Opiskelijat työskentelevät urheiluterapian maisteriohjelmiin perinteisissä yliopistoissa ja verkkoalustoissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.