Keystone logo

Suodattimet

 • Maisteri
 • Terveydenhuolto
 • Terveystieteet
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (32)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  32 Maisteri Ohjelmat sisään Terveystieteet 2024

   Maisteri Ohjelmat sisään Terveystieteet

   Monet opiskelijat pyrkivät saamaan maisterin tutkinto, jotta valmistautua ottamaan suurempi uraan liittyviä tavoitteita tai siirtyä -tohtoriohjelmiin. Tämä tutkinto on erityisen sopiva yksilöille jo työskentelevät valitsemiinsa jotka haluavat laajentaa taitoja erityisaloilla.

   Voidaan kysyä, mikä on Master Health Sciences? Koulut, jotka tarjoavat tätä erityistä tutkinnon kouluttaa henkilöitä, jotka haluavat siirtyä kehittyneitä johtotehtävissä. Terveydenhuollon johtajat kokea erilaisia ​​huolenaiheita kuten johtamisen haasteisiin, eettisiä ongelmia, ja viestinnän esteet. Maisterin tutkinto terveystieteissä antaa opiskelijoille mahdollisuuden tehokkaasti näiden tilanteiden ratkaisemiseksi suorittamalla kursseja kuten kehittyneitä ohjelman suunnitteluun ja arviointiin, ympäristö- terveysongelmia, ja huumeiden koulutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Useimmat ohjelmat ovat edellyttäneet ydin luokat ja sitten valinnaisia ​​kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat keskittyä tietylle alueelle.

   Monet opiskelijat haluavat saada tämän verran työtä terveydenhuollon alalla ja haluavat saada työn, joka edellyttää kehittynyttä johtamistaitoja. Yksi tärkeimmistä eduista ansaita maisterin terveystieteissä on lisääntynyt urakehitystä.

   On olemassa lukemattomia kouluja, jotka tarjoavat maisterin tutkinto terveystieteissä. Sen määrittämiseksi kustannukset tällaisen ohjelman, tutkimuksen ja yhteyttä eri koulujen löytää joka tarjoaa hyvän ottelun urasi tavoitteita.

   Tutkinto terveystieteissä mahdollistaa tutkinnon saada uran eri terveydenhuollon asetuksia. Esimerkiksi opiskelija jo työskentelevät terveydenhuollon alalla voi nopeasti saada valvontatehtävä. Tutkinnon Tämän ohjelman ovat valmiita analysoida tarpeita hoitolaitoksissa. Riippuen siitä, mikä ohjelma painotetaan otetaan, valmistuneet voivat saada uran terveydenhuollon lainsäädännön, biostatistiikan, terveyden edistäminen, ja monet muut.Opiskelijat, jotka ovat ansainneet maisterin tutkinnon voi myös haluta soveltaa tietojaan akateemisen ja kliinisen tutkimuksen.

   Saat lisätietoja ansaitsevat oman maisterin tutkinto, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.