Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Terveysjärjestelmien hallinta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Terveysjärjestelmät
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Terveysjärjestelmien hallinta

Master-tutkinto-ohjelma tarjoaa tyypillisesti opiskelijoille asiantuntemuksen, joka ylpeilee valitulla urallaan. Tämä kehittynyt ohjelma edellyttää yleensä, että henkilö on suorittanut kandidaatin tutkinnon.

Mikä on maisteriohjelma terveysjärjestelmien hallinnassa? Tällainen ohjelma tyypillisesti yhdistää lääketieteellisiä luokkia ja yrityskursseja, jotta tutkinnon suorittaneet saavat tarvittavat tiedot hoitokäytäntöjen tehokkaaseen hoitamiseen. Kliinisen työn ja tapaustutkimusten kautta opiskelijat saavat yleensä lääketieteellistä tietoa aiheista, kuten anatomia, kemia ja biologia. Ohjelmaan sisältyy usein liiketoimintaperiaatteita, hallintoteoriaa ja rahoituksen kursseja.

Terveydenhuollon johtamisen päällikkö antaa opiskelijoille mahdollisuuden hioa useita keskeisiä taitoja, kuten johtamista, ongelmanratkaisua ja viestintää. Vahva johtaminen ja ongelmanratkaisu kykenevät yleensä tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden hallita tehokkaasti terveydenhuoltopalveluja ja johtaa tulevaisuuden työn edistämiseen. Viestintätaidot ovat hyödyllisiä useilla elämänalueilla.

Suurin osa maisterin tutkinnoista kestää kahta tai neljä vuotta, mutta ohjelman hinta riippuu sen tarjottavasta koulusta. Jokaisella yliopistolla on omat opetusmaksukustannukset, joten hinta voi vaihdella voimakkaasti etenkin eri maissa sijaitsevien koulujen välillä.

Koska terveydenhuoltoalalla on taipumus kasvaa jatkuvasti, tällä asteella olevat henkilöt ovat yleensä suuressa kysynnässä. Valmistuneet voivat päättää toimia osastopäällikkönä, sairaalan ylläpitäjinä tai päätoimipisteinä. Monet opiskelijat jatkavat uraa sairaaloiden pääjohtajina, kun taas toiset pitävät asemaa kliinisinä johtajana. Työpaikkoja terveydenhuollon konsultteina, terveyspalvelujen johtajina tai jako-ohjaajina on usein saatavilla.

Vaikka monet ihmiset haluavat käydä luokissa henkilökohtaisesti, muut pitävät sitä, että verkko-opetukseen ilmoittautuminen tarjoaa heille joustavuutta, jota he tarvitsevat tasapainottaakseen koulutustaan ​​työpaikoilla ja perheillä. Monet yliopistot tarjoavat molempia ohjelmatyyppejä, jotka palvelevat opiskelijoiden mieltymyksiä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.