Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 5 Maisteri Ohjelmat sisään Käyttäytymistieteet 2024

5 Maisteri Ohjelmat sisään Käyttäytymistieteet 2024

Yleiskatsaus

Ylempi korkeakoulututkinto on jatko-opiskelun ensimmäinen taso. Opiskelijat, jotka haluavat hankkia huomattavaa tietämystä tietystä aiheesta tai parantaa työnsaantimahdollisuuksiaan, voivat harjoittaa tätä pitkälle kehitettyä oppimista 18-24 kuukauden ajan.

Joten, mikä on maisteri käyttäytymistieteessä? Se on tutkinto-ohjelma, joka on tarkoitettu niille, joilla on yhteiskuntatieteiden tai vastaavien aiheiden tutkinto-opiskelijat, jotka haluavat jatkaa koulutustaan. Opiskelijoille ilmoittautuneet opiskelijat keskustelevat yleensä kentällä työskentelevästä etiikasta ja ammattitaidosta. Ne voivat myös oppia erilaisia ​​tutkimusmenetelmiä ja tehokkaita muotoja psykologisiin kysymyksiin. Toisen vuoden aikana opiskelijoilla voi olla mahdollisuus erikoistua edelleen opiskelemalla erilaisia ​​väestöjä tai tieteenaloja, kuten perheterapiaa tai psykoterapiaa.

Valmistuneet voivat tulla suuria kommunikaattoreita, koska he puhuvat kaikenikäisille ja taloudellisille sijoittajille. Ne voivat myös hioa kriittistä ajattelua ja tutkimusta. Nämä kyvyt voivat lisätä mahdollisuuksia urakehitykseen ja auttaa tutkinnon suorittajia tekemään mielekästä ja pysyvää eroa ihmisten elämässä.

Suorituksen saaminen on investointi, mutta se on usein hyvä. Kustannukset vaihtelevat huomattavasti oppilaitoksen ja ohjelman keston mukaan, joten opiskelijoiden on kuultava kouluja nykyisistä lukukausimaksuista.

Ne, jotka valmistetaan maisterin tutkintoon käyttäytymistieteessä, oppivat taitoja, jotka tarjoavat heille monta uraa, mutta yksi yleisimmistä poluista on tulossa psykologi, jolla on erikoisuus, kuten perheneuvonta tai murrosikäinen käyttäytyminen. Muut tutkinnon suorittajat tekevät työtä käyttäytymis- ja mielenterveyden ohjaajina tai tulla kuntoutuksen neuvonantajiksi. Myös käyttäytymistutkimuksessa on paljon tehtävää. Jotkut tutkinnon suorittajat saattavat haluta olla ohjaajien ohjelmiin tai yhteistyöhön lobbaajien kanssa ennaltaehkäisevän lainsäädännön kanssa.

Useimmat korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat maisteriohjelmia ja tarjoavat usein erinomaista ohjausta, kun opiskelijat osallistuvat intensiivikursseihin ja työharjoitteluun. On myös monia online-vaihtoehtoja, jotka tarjoavat joustavuutta sekä ajassa että paikassa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto