Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 78 Maisteri Ohjelmat sisään Hoitotyö 2023

78 Maisteri Ohjelmat sisään Hoitotyö 2023

Yleiskatsaus

Maisterin tutkinto hankitaan usein silloin, kun suunnitelmissa on nousujohteinen ura. Opiskelijat hankkivat taitoja, joita heidän alansa erikoistuneissa tehtävissä tarvitaan. Maisterin tutkinnon voi saada hakeutumalla maisteriohjelmaan siinä vaiheessa, kun kandidaatin tutkinto on suoritettu. Kun maisterin tutkinto on saavutettu, seuraava askel on tohtorinkoulutusohjelmaan hakeutuminen.

Mikä on sairaanhoidon maisteri? Tällä tutkinnolla voi saavuttaa kunnianhimoisiakin uratavoitteita. Sairaanhoitajat voivat hankkia hyvinkin erikoistuneissa tehtävissä tarvittavaa osaamista. He voivat olla apuna neurologisissa keskuksissa, leikkaussaleissa, mielenterveyskuntoutuksessa ja muissa tärkeissä laitoksissa. Sairaanhoitajat voivat halutessaan keskittyä myös tiettyyn aihealueeseen sen sijaan, että he työskentelisivät siellä, minne heitä kulloinkin pyydetään. Useat sairaanhoitajat työskentelevät tutkimuksen parissa ja hankkivat kliinistä pätevyyttä tutkinnon suoritettuaan.

Sairaanhoidon maisterin tutkinnon suorittamisesta on monenlaista hyötyä. Tutkinnon suorittaneet voivat muun muassa työskennellä erikoistuneissa tehtävissä. Jos työskentely juuri tietylle terveydenhuollon alalle erikoistuneessa hoitolaitoksessa kiinnostaa, jatkotutkinto auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Maisterin tutkinnosta on hyötyä myös paremman palkan muodossa. Jatkotutkinnon suorittaneet sairaanhoitajat ansaitsevat huomattavasti paremmin kuin alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet.

Sairaanhoidon maisterin tutkinnon kustannukset riippuvat siitä, missä oppilaitoksessa tutkinto suoritetaan. Kiinnostaviin oppilaitoksiin kannattaa soittaa ja tiedustella tutkinto-ohjelman kustannuksia. Verkosta voi myös etsiä tietoa valtion ja alueellisista stipendeistä, joilla voi kattaa ainakin osan kustannuksista.

Maisterin tutkinnon suorittaneilla sairaanhoitajilla on paljon uravaihtoehtoja. Tutkinto avaa sairaanhoitajien ovet useille erikoistuneemmillekin aloille. Sairaanhoitajat erikoistuvat usein esimerkiksi vanhustyöhön tai kätilösairaanhoitajiksi. Sairaanhoitajat voivat myös työllistyä johtaviksi sairaanhoitajiksi, kouluttaa sairaanhoitajia tai ryhtyä yrittäjiksi. Myös hoitotyön asiantuntijan ja mielenterveyshoitajan tehtävät ovat loistavia uravaihtoehtoja.

Jos olet kiinnostunut suorittamaan sairaanhoitajan maisterin tutkinnon, tutustu alle koottuihin ohjelmiin ja ota suoraan yhteys kiinnostavan oppilaitoksen hakupalveluihin verkkolomakkeen avulla.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Hoitotyö
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (78)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto