Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ikääntymisen hoito Gerontologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Ikääntymisen hoito
  • Gerontologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ikääntymisen hoito Gerontologia

Jatkotutkintoja kuten maisterin LISÄÄ koulutuspohjaa luotu kandidaatin tutkinnon. Maistereita ovat usein tarpeen ammattitason työpaikkoja ja hyväksymisen jopa kehittyneempää opintojen vaiheissa.

Mikä on Master Gerontologian? Gerontologia on olennaisesti tutkimus ikääntymisen. Vaikka geriatria keskittyy hoidot ikään liittyvien kysymysten, gerontologian keskitytään Mikä aiheuttaa ikääntymistä ja miten se vaikuttaa kehon, mielen ja terveyden. Kenttä on monenlaisia ​​sovelluksia, ja tutkimus on lähes rajattomat mahdollisuudet terveyden parantamista. Opiskelijat voivat odottaa opiskella useita ihmisen-pohjainen biologinen käsitteitä, kuten anatomia, fysiologia ja psykologia.

Master Gerontologian voi auttaa yksittäistä maata tutkijan asemaan tai valmistaa häntä varten Ph.D. tai tohtorin samalla alalla. Ennakot gerontologian on potentiaalia täysin hallita ikääntymisen prosessia ihmisillä.

Kustannuksen ohjelma riippuu pituudesta ja sijainti ohjelman mukana vastaava laitos. Tutkinto on tyypillisesti ansainnut kahdesta neljään lukukautta, mutta vaihtoehtoisia suunnitelmia voi poiketa tästä.

Ura gerontologian voi olla yhtä monipuolinen kuin kentän itse. Vaikka ihmiset voivat odottaa jatkaa koulutukset, työpaikkoja vaihtelevat vanhustenhoidon huippututkimukseen. Joka tapauksessa, kannat yleensä tarjoaa erinomaiset palkka ja etuudet, mikä ammatillinen osaaminen peräisin tästä vaativaan opiskeluun. Monissa tapauksissa opiskelijat, jotka suorittavat Master Gerontologian ohjelman jatkaa vielä korkeakoulujen ennen täysin tulevat työvoimasta.

Kurssit ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, ja monet johtavat hoitolaitosten tarjoavat gerontologian erikoisuuksia. Online-luokat ovat käytettävissä joitakin ohjelmia, mutta paljon enemmän vaativat ensi käden tutkimus. Valitsemalla näkökohta gerontologian on paras ensimmäinen askel oikeaan tutkinnon suunnitelma.Löytää istuvuus, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.