Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 7 Maisteri Ohjelmat sisään Eläinlääketiede 2024

7 Maisteri Ohjelmat sisään Eläinlääketiede 2024

Yleiskatsaus

Master 's tutkinto on arvostettu akateeminen saavutus esittelee opiskelijan ' s erikoisosaamista erityisesti koulutusaloittain. Yksi ansaitsee mestari tutkinto tutkimalla aihe ja täyttämään tarvittavat vaatimukset, jotka usein sisältää työselostus, testejä ja soveltavaa oppimista.

Mikä on Master eläinlääketieteen? Tämä tutkinto on omistettu antaa opiskelijoille tietoa siitä, kuinka he saavat sairaanhoitoa eläimille. Prosessissa ansaita niiden Master eläinlääketieteen astetta, opiskelijat oppivat ow diagnosoida sairauksia ja tarjota hoitoa erilaisia ​​eläimiä. Erilaisia ​​lääketieteen ja hammaslääketieteen toiminta opitaan, jotta tehokasta hoitoa. Muita aiheita opiskeli ovat kirurgisia ja hoitomenetelmiä.

Valmistuneet jotka saavat eläinlääketieteen maisterin tutkinnot avannut erilaisia ​​ammatillisia mahdollisuuksia.Uravaihtoehtoja jotka ovat saatavilla niille, jotka pitävät tämän verran kuuluvat yleensä korkeampia palkkoja ja täyttää työtä. Kun ansaita tämän verran, voit hakea oman erikoistaitoja tavalla, joka on rikastuttavaa sinulle ja eläimet välität.

Lukukausimaksut ansaita maisterin tutkinto differentiate johtuu useista tekijöistä, kuten maantieteellinen sijainti ja toimielimen 's hyväksymisprosentin.

Yleisin työllisyys tilaisuus henkilö, joka on Master eläinlääketieteen on tulla eläinlääkäri. Tarkoituksena eläinlääkärin on huolehtia eläinten kautta diagnosoimiseksi, hoitamiseksi ja ehkäistä tauteja ja sairauksia eläimillä. Jotkut eläinlääkärit keskittyä kotieläimiä toiset haluavat hoitaa karjaa. Jotkut valmistuneet myös mennä päälle tullut eläinlääkäri tekniikan ja teknikot, jotka auttavat eläinlääkärit erilaisia ​​tehtäviä, kuten hoitoja, menettelyt ja testit.

Jos huolehtia eläimistä on intohimosi sitten harkita ilmoittautumalla laitos ansaita Master eläinlääkinnässä. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Eläinlääketiede
  • Eläinlääketiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto