Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Kampuksella Maisteri Ohjelmat sisään Bioteknologia sisään Pavia, Italia 2023

Kampuksella Maisteri Ohjelmat sisään Bioteknologia sisään Pavia, Italia 2023

Yleiskatsaus

Niille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta kauniilla paikalla on hyvä sosiaalinen ilmapiiri Pavia on paikka vierailla. Se on hyviä yliopistoja ja eri oppilaitoksissa. Osa huippuyliopistojen Pavian ovat University of Pavia ja Università degli Studi di Pavia.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Kampuksella oppiminen tarkoittaa henkilökohtaisesti osallistumista tunneille. Se sisältää tyypillisesti perinteisille tunneille ja luennoille käymisen, ryhmätoimintaan osallistumisen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen opettajien ja ikätovereiden kanssa. Kampuksella oppimiseen sisältyy usein myös pääsy laboratorioihin, kirjastoihin ja muihin kampuksen resursseihin, kuten opiskelijakerhoihin, urapalvelutoimistoihin ja virkistyskeskuksiin.

Lue lisää
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto