Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 9 Maisteri Ohjelmat sisään Bioteknologia 2023

9 Maisteri Ohjelmat sisään Bioteknologia 2023

Yleiskatsaus

Master-tutkinto-ohjelmat edellyttävät yleensä perustutkintotodistusta, ennen kuin se on mahdollista ilmoittautua. Se kestää yleensä yhden tai kahden vuoden ajan maisterin tutkintoon, vaikka tutkinnon suorittaneilla on usein merkittäviä urakehityksiä, kuten korkeampia palkkoja ja pätevyyttä edistyneemmille tehtäville.

Mikä on bioteknologian maisteri? Biotekniikka on tutkimusala, jossa yhdistyvät tieteelliset ja tekniset tieteet. Terveydenhuollon alalla on monia koneita ja laitteita potilaiden hoitoon ja diagnosointiin. Biotekniikan opiskelijat ovat valmiita kehittämään, korjaamaan tai käyttämään näitä koneita. On olemassa useita muita erikoistumismahdollisuuksia, jotka opiskelijat voivat valita riippuen urasta, jonka he haluavat lopulta jatkaa. On mahdollista sovittaa ensisijaisesti bioteknologian biologiaan tai tekniseen puoleen.

Yksi merkittävimmistä tavoista, joilla opiskelijat hyötyvät biotekniikan maisterin opiskelusta, ovat heidän kehittymisensä taidot. Nämä taidot, jotka voivat sisältää kriittisen ajattelun ja arvioinnin, mekaanisen ymmärryksen ja tieteellisen mielen, voivat mahdollistaa korkeamman palkan ansaitsemisen ja houkuttelevammat kannat.

On viisasta tutkia, kuinka paljon se maksaa ansaita maisterin tutkinto. On olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat tarkkaan opetukseen ja maksuihin. Näihin tekijöihin voi kuulua valittu koulu ja ohjelma, opiskelumaa ja ohjelman pituus.

Koska biotekniikka on monipuolinen ala, on olemassa monia erilaisia ​​uramahdollisuuksia niille, jotka suorittavat maisterin tutkinto tällä alalla. Yleisin asema on biolääketieteellinen insinööri, vaikka on myös mahdollista tulla biofyysikko, kemisti tai biokemi. Biotekniikan opiskelu voi myös avata ainutlaatuisia mahdollisuuksia lääkäreinä tai lääkäreinä. Lopuksi monet maatalouden ura-alueet ovat myös mahdollisia, kuten maatalousinsinööri, maa- ja kasvitieteilijä tai elintarviketieteilijä.

Tähän tutkintoon kiinnostuneet opiskelijat voivat löytää ohjelmia verkossa tai henkilökohtaisesti riippuen henkilökohtaisista tarpeistaan. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • Terveydenhuolto
  • Terveydenhuollon teknologia
  • Bioteknologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto