Keystone logo

1 Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Allied Health sisään Cardiff, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Terveydenhuolto
 • Allied Healthcare
 • Allied Health
 • Cardiff
 • Osa-aikainen
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular study format

  Popular education type

  Osa-aikainen Maisteri Ohjelmat sisään Allied Health

  Cardiff on pääkaupunki Wales, kirjava kielten historia, joka johti monissa kieli kouluissa. Se on eri yliopistolliset sairaalat, neljä suurta korkeakoulujen, useita akatemioiden ja noin 44000 korkea-asteen opiskelijaa.

  Mikä on liittoutuneiden terveyden tutkinto?
  Allied Health -tutkinto on eräänlainen tutkinto, joka keskittyy terveyden ja terveydenhuollon tutkimukseen. Tämäntyyppinen tutkinto voi valmistaa opiskelijoita erilaisiin ura-alueisiin terveydenhuollon alalla, kuten työskentelemään rekisteröitynä sairaanhoitajana, fysioterapeuttina tai toimintaterapeuttina.

  Mitä työpaikkoja voin saada Allied Health -tutkinnolla?
  Allied Healthin ammattilaiset osallistuvat potilaiden diagnosointiin ja hoitoon. He työskentelevät erilaisissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa, klinikoilla ja yhteisön terveyskeskuksissa. Joitakin yleisiä liittoutuneita terveydenhuollon uraa ovat fysioterapeutit, toimintaterapeutit ja puhekielen patologit.

  Miksi liittoutuneiden terveyden tutkiminen on tärkeää?
  Liittoutuneiden terveydenhuollon ammattilaisilla on keskeinen rooli terveydenhuoltojärjestelmässä. Ne tarjoavat elintärkeitä palveluja potilaille ja perheille. Opiskelemalla liittoutuneiden terveyttä opiskelijat voivat oppia toimittamaan nämä palvelut turvallisesti ja tehokkaasti.

  Mitä opiskelen Allied Health -tutkintoni aikana?
  Allied Health -tutkinto antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot liittoutuneiden terveysalalle pääsemiseksi. Tutkinto sisältää kursseja anatomiasta, fysiologiasta, lääketieteellisestä terminologiasta ja muista terveyteen liittyvistä aiheista. Tämän kurssin avulla opiskelijat voivat ymmärtää ihmiskehoa ja miten se toimii. Lisäksi opiskelijat oppivat kommunikoimaan potilaiden ja perheiden kanssa. Tämä viestintä on välttämätöntä laadukkaan hoidon tarjoamiseksi.

  UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

  Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.