Keystone logo

3 MA Ohjelmat sisään Psykoterapia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • MA
 • Terveydenhuolto
 • Mielenterveys
 • Psykoterapia
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (3)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  MA Ohjelmat sisään Psykoterapia

  Päättäminen ansaita maisteriksi (MA) voi olla ensimmäinen askel kohti löytää palkitsevan uran enemmän arvovaltaa ja ansiotasoa. Maisteri voi ansaita on niin vähän kuin kaksi vuotta, mutta koulutus ja kokemuksia opiskelijat saavat ansaita samalla niiden astetta voi olla pysyvää vaikutusta heidän elämäänsä.

  Mikä on MA psykoterapiassa? Tämä edistyksellinen tutkinto ohjelma kouluttaa tutkinnon työskennellä asiakkaiden kanssa terapeuttisessa ympäristössä edistää asianmukaisia ​​tai korjaavia henkistä kehitystä. Opiskelija oppii erilaisia ​​lähestymistapoja psykoterapiaa, jotta niiden potilaiden yksilöllisiä ja erikoishoitoa aiheita kuten siviilisäädyn ja parit hoito, päihteiden, hoidon avulla, kriisiapua, ja emotionaalisen kehityksen kaikki osa opetussuunnitelman.

  Vastaanottaminen Master Psykoterapia voi olla erityisen edullista tutkinnon, ja se voi parantaa nykyisiä työpaikan taitoja, kun johtavat parannuksiin erikoisosaamista tarvitsee menestyäkseen urallaan.

  Kustannukset ansaita maisterin tutkinto psykoterapian voi vaihdella suuresti jokaiselle opiskelijalle ja riippuu monista tekijöistä, mutta voi olla apurahoja, stipendejä, ja työ-opinto-ohjelmia tarjolla niille, jotka ovat oikeutettuja. Opiskelijat kehotetaan ottamaan yhteyttä niiden mahdollisille kouluissa saadakseen nykyisen tietoa mahdollisista kustannukset niiden maisteriohjelman.

  Monet ihmiset, jotka ansaitsevat MA psykoterapiassa löytää palkitsevaa uran ohjaajat, psykologia avustajia, tai terapeutit. Tutkinnon voi myös olla vastuussa yksityisten, ryhmä tai yhteisö terapiaistuntojen työskennellessään yksityisen käytännössä tai sairaaloiden, klinikoiden ja päiväkodit.Jotkut henkilöt voivat halutessaan työskennellä koulujärjestelmän koulun psykologit ja ohjaajat, tai ne voivat halutessaan palata kouluun itse ansaita tohtorin tutkinto.

  Monet koulut tarjoavat joustavia koulunkäynti vaihtoehtoja jatko-opiskelijoille, kuten online ja osa-aika luokissa, jotta ansaita MA ei tarvitse tarkoittaa laskemisesta elämäsi pitoon. Jos haluat oppia lisää, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.