Keystone logo

1 MA Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Globaali terveys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MA
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Globaali terveys
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MA Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Globaali terveys

MA on edistyksellinen tutkinto, joka on yleensä aloittanut päätyttyä kandidaatin tutkinto. Yleensä ottamalla yksi kaksi vuotta aikaa suorittaa, MA-ohjelma tarjoaa lisää syvyyttä ja keskittyä valitsemasi koulutusaloittain.

Mikä on MA Global Health? Tämä on ohjelma, joka on suunnattu opiskelijoille kiinnostunut kansanterveyspolitiikassa, keskittymällä sekä tutkimukseen ja hallinnollisia näkökohtia edistää kansanterveyttä ympäri maailmaa. Kurssit ovat terveys-keskittynyt opinnot, kuten tartuntatautien ja kroonisten sairauksien sekä työselostus, joka tutkii tapoja, joilla terveyteen vaikuttavat tekijät, kuten talouden, politiikan ja ympäristö. Opiskelija oppia sosiaalisia ja poliittisia tilanteita ympäri maailmaa ja tutkia miten nämä tekijät vaikuttavat terveydenhoitopalvelujen ja ennaltaehkäisevän hoidon.

Täyttämällä maisteriohjelma globaali terveys on hyvä tapa valmistautua johtava rooli eri osa globaalin terveyden.Tämä tutkinto voi auttaa laitat kykyjä käyttää mitä tahansa eri aloilla, jotka vaikuttavat kansanterveyteen kansainvälisellä tasolla.

Summa voit odottaa kuluttaa ansaita globaali terveys MA riippuu erityisohjelmaa haet ja missä se sijaitsee. Voit oppia kustannukset ohjelmaa, yhteystiedot virkamiehet laitos, joka tarjoaa sitä.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat MA Global Health mennä töihin johtotehtävissä eri aloilla. Monet käyttävät tietoa edistää avustustoimiin, joko valtion virastojen tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Tämä MA voi saada sinut hallinto-, organisaatio- ja koulutus kantoja. Valmistuneet käytetään myös sairaaloiden, tutkimuslaitosten ja terveydenhuollon ja koulutuksen maailmassa.

MA ohjelmia globaalin terveyden tarjoavat monet yliopistot ja ovat usein avoin kansainvälisille ja muiden kuin perinteisten opiskelijat.Tietää parhaita tapoja ansaita MA, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.