Keystone logo

84 Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lisääntymislääketiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Terveydenhuolto
  • Lisääntymislääketiede
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (84)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lisääntymislääketiede

Mikä on lisääntymislääketiede?
Lisääntymislääketiede on lääketieteen ala, joka käsittelee ihmisen lisääntymistä sekä lisääntymishäiriöiden diagnosointia ja hoitoa. Se sisältää sekä miesten että naisten lisääntymisjärjestelmät. Lisääntymislääketiede kattaa laajan valikoiman sairauksia, mukaan lukien hedelmättömyys, sukupuolitaudit, vaihdevuodet ja paljon muuta.

Mitä voin tehdä lisääntymislääketieteen tutkinnolla?
Lisääntymislääketieteen tutkinto voi johtaa uraan hedelmällisyyslääkärinä, lisääntymisendokrinologina tai OB / GYN: nä. Voit myös työskennellä tutkimuslaboratoriossa, jossa tutkitaan tapoja parantaa hedelmällisyyshoitoja tai kehittää uusia hoitoja lisääntymishäiriöihin. Lisäksi sinusta voi tulla kansanterveyden puolestapuhuja, joka pyrkii lisäämään tietoisuutta lisääntymisterveyteen liittyvistä kysymyksistä ja edistämään seksuaaliterveyskasvatusta tai keskittymään yksilöiden lisääntymisneuvontapalveluihin.

Miksi lisääntymislääketieteen opiskelu on tärkeää?


On useita syitä, miksi lisääntymislääketieteen opiskelu on tärkeää. Ensinnäkin se voi auttaa meitä ymmärtämään ja hoitamaan hedelmättömyyttä paremmin. Se voi myös auttaa meitä kehittämään uusia hoitoja lisääntymishäiriöihin ja parantamaan olemassa olevia hoitoja. Lisäksi lisääntymislääketiede voi auttaa meitä lisäämään tietoisuutta seksuaaliterveyskysymyksistä ja edistämään seksuaaliterveyskasvatusta.Ymmärtämällä enemmän lisääntymisjärjestelmästä voimme auttaa ihmisiä saamaan terveempiä raskauksia ja synnytyksiä ja vähentää lisääntymisterveysongelmien esiintyvyyttä.Mitä ovat lisääntymislääketieteen tutkinnot?Lisääntymislääketieteessä on tarjolla useita eri tutkintoja. Voit jatkaa lisääntymislääketieteeseen tai OBG / YN: ään erikoistunutta lääketieteellistä tutkintoa tai lisääntymisbiologisen tutkimuksen tohtoria. On myös tutkintoja erityisesti hedelmällisyysneuvonnassa. Jokainen näistä tutkinnoista antaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot lisääntymislääketieteen alalla.Mitä aion opiskella lisääntymislääketieteen tutkintoni aikana?Lisääntymislääketieteen tutkinnon aikana opiskelet erilaisia lisääntymisjärjestelmään liittyviä aiheita. Tähän kuuluvat anatomia ja fysiologia, hedelmällisyys ja hedelmättömyys, sukupuolitaudit, ehkäisy, kuukautiset ja vaihdevuodet ja paljon muuta. Opit myös tutkimusmenetelmistä ja tilastoista, jotta voit tehokkaasti tehdä tutkimusta alalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa valinnaisia kursseja aiheista, kuten psykologiasta tai sosiologiasta, mikä voi auttaa sinua ymmärtämään paremminlisääntymisterveydensosiaalisia ja emotionaalisia näkökohtia.