Keystone logo

3 Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Kirurgia Kauneusleikkaus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Terveydenhuolto
  • Kirurgia
  • Kauneusleikkaus
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Kirurgia Kauneusleikkaus

Mikä on kosmeettinen kirurgia?
Kosmeettinen kirurgia on eräänlainen plastiikkakirurgia, jonka tarkoituksena on parantaa henkilön ulkonäköä. Yleisiä kosmeettisia leikkauksia ovat rintojen suurennus, rasvaimu ja nenäleikkaus. Vaikka suurin osa kosmeettisista leikkauksista tehdään esteettisistä syistä, jotkut voidaan tehdä myös synnynnäisen epämuodostuman tai vamman korjaamiseksi.

Mitä voin tehdä kosmeettisen kirurgian tutkinnolla?
Kosmeettisen kirurgian tutkinnon suorittaneille on tarjolla monia uravaihtoehtoja. Jotkut ihmiset haluavat työskennellä yksityisessä käytännössä, kun taas toiset voivat työskennellä sairaalassa tai klinikalla. Jotkut kosmeettiset kirurgit voivat myös opettaa lääketieteellisessä koulussa tai tehdä tutkimusta.

Millaisia tutkintoja kosmeettisessa kirurgiassa on?
Saatavilla on monia erilaisia kauneuskirurgian tutkintoja. Jotkut ohjelmat keskittyvät yleiseen plastiikkakirurgiaan, kun taas toiset voivat erikoistua tietyntyyppiseen menettelyyn. Monet koulut tarjoavat apurahoja tai residenssejä niille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan.

Mitä opiskelen kosmeettisen kirurgian tutkintoni aikana?
Kosmeettisen kirurgian tutkinnon aikana opiskelijat oppivat plastiikkakirurgiassa käytetyistä tekniikoista. He tutkivat myös ihmiskehon anatomiaa ja fysiologiaa sekä estetiikan periaatteita. Lisäksi opiskelija oppii kosmeettisen kirurgian eettisistä ja oikeudellisista näkökohdista.