Keystone logo

32 Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (32)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykologia

Kandidaatin tutkinto on yleensä yksi ensimmäisistä korkeakoulutasoisista palkinnoista, joita tutkijat saivat. Yliopisto-ohjelmana se antaa opiskelijoille yleisen tietämyksen tietyllä tutkimusalueella valmistelemaan heitä pääsyn aloittamiseen tai koulutukseen. Tämä ohjelma voi kestää 3-5 vuotta.

Mikä on psykologian kandidaatti? Se on psykologisiin periaatteisiin keskittyvä perusopetusohjelma. Opiskelijat saavat usein perustavanlaatuisen käsityksen aiheesta, mutta he voivat ehkä valita pitoisuuden saada tarkempia tietoja. Jotkut yliopistot tarjoavat keskittymiä, kuten riippuvuudet, soveltava psykologia, sosiaalipsykologia, mielenterveys ja oikeuslääketieteellinen psykologia. Tähän koulutukseen tarvittavat kurssit saattavat sisältää psykologian tilastotietoja, psykologian, sosiologian ja nykyajan terveydentilaa.

Opiskelijat käyttävät usein tällaista ohjelmaa psykologian ymmärtämiseksi. Osallistujat saattavat pystyä parantamaan kriittisen ajattelun, analysoinnin ja viestintätaitoja. Paitsi nämä kyvyt voisivat myös tehdä heistä kilpailukykyisempää hakijaa, mutta he voivat myös vaikuttaa siihen, kuinka hyvin he ovat vuorovaikutuksessa heidän ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa.

Jokaisella yliopistolla voi olla hieman erilaiset kustannukset kandidaatin tutkinnoille. Sijainti, ohjelman kesto, opintoala ja luokan tyyppi saattavat vaikuttaa koko opetukseen. Yliopistot voivat antaa hakijoille paremman arvion.

Psykologian kandidaatin opiskelijoilla ei ehkä ole niin paljon uramahdollisuuksia kuin maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto. Tutkinnon suorittaneet voivat kuitenkin päästä psykiatrisiin teknikkoihin, urasuunnittelijoihin, koeajoihin, toimittajiin, laboratorioraporteihin tai lastenhoitotöihin. Tutkijat, jotka haluavat työskennellä suoraan psykologian alalla, käyttävät usein tätä opetusta peruskoulutuksen perustana.

Useimmat yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin tutkintoja. Voit tehdä jonkin verran tutkimusta löytääksesi tarpeitasi vastaavia ohjelmia. Jotkut koulut tarjoavat jopa online-ohjelmia, jotka helpottavat haluamaasi koulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.