Keystone logo

1 Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lääketiede immunologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kandidaatti
  • Terveydenhuolto
  • Lääketiede
  • immunologia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kandidaatti Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Lääketiede immunologia

Kandidaatin on ensimmäinen vaihe pitkässä akateemisen polun kohti korkeakoulutuksen ja paljon työmahdollisuuksia. Usein kokopäiväistä, neljän vuoden sitoutumista, saada tutkintoon vaaditaan motivoitunut ja omistettu opiskelija kiinnostunut tahansa määrän kenttiä.

Mikä on kandidaatin Immunology? Tämä on aste joka kattaa tiedot immunologisten prosessien ja kehon suhde tauti. Se keskittyy mikrobiologian: solut, DNA, jne. Se on yleensä vaativat opiskelijoita on perehtynyt nykyisen tieteellisen menetelmiä. Tarkemmin sanottuna, opiskelijat yleensä oppia immunologisia tekniikoita, geenit, hoitojen ja testit sekä miten ymmärtää ja ekstrapoloida tieteellisestä kirjallisuudesta. Opiskelija oppii myös kokeita ja tallentaa tarkkaa tietoa.

Suoritettuaan ohjelman immunologian, opiskelijat ovat saaneet perus skillset jotka kehittävät heitä kohti lääketieteellisen uransa.Kurssilla opitaan myös tärkeitä matematiikan, deduktiivinen ja analyyttisiä päättelykykyä. Useimmat uran lääketieteen alalla vaativat jatkotutkinto, joten tämä on tärkeä ensimmäinen askel.

Kustannukset opetusta vaihtelee huomattavasti kouluittain. Laajuudesta, ohjelman ja tarjoamien resurssien sanelee hinnan astetta. Keskustele listalleottoesitteiden hyväksyjä lisätietoja tietystä laitos.

Useimmat Bachelor of Immunology suorittaneelle päätyvät jatkaa uraa biolääketieteen. Tieto immunologian on välttämätöntä tulossa lääkärin tai kirurgi. Kuitenkin aste voi myös johtaa opetus- tai tutkimustehtävissä, kuten mikrobiologi tai biokemisti. Science astetta vaaditaan myös yksilön terveyden hallinnon ja kansanterveyspolitiikkaan. Jotkut valmistuneet löytää lähtötason työllisyyden laboratoriohoitajien ja teknikot.

Useimmat lääketieteen aloilla vaativat astetta kampuksella laitosten sijasta verkossa olevilla.Aluksi jatkaa oman Bachelor in Immunology, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.