Keystone logo
Al Yamamah University

Al Yamamah University

Al Yamamah University

Johdanto

Tietoja YU

Al Yamamah University (YU) perustettiin toukokuussa 2001 yhtenä kollegiona, jonka Al-Khudair perhe. Tämä merkitsi heidän toinen merkittävä panos koulutukseen Saudi-Arabiassa, joka on edelläkävijä perustettiin ensimmäinen yksityiskoulujen Riadissa vuonna 1957. Lupa käyttää korkeakoulun oppimisen ministeriön korkeakoulu-, Al Yamamah College avasi ovensa miesopiskelijoilla syyskuussa 2004 ja naisopiskelijoiden syyskuussa 2006. Vuonna 2008 huoltaja Two Holy moskeijoissa, kuningas Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, Allah suojella häntä, antoi kuninkaan päätöksellä hyväksytään korkeus Al Yamamah College yliopistotasoinen, huipentuma kahdeksan vuoden suunnittelun ja kovaa työtä luoda erottuva, moderni Saudi oppilaitos, joka tarjoaa sekä perus-ja jatko koulutus. Lähtien, yliopisto on vakiinnuttanut asemansa kärjessä välistä kilpailua yksityisten korkeakoulujen kuningaskunnassa käyttäen Englanti välineenä opetusta.

Al-Yamamah University sijaitsee pohjoiseen Riad, on Al-Qassim moottoritietä, ja pinta-ala on 160000 neliömetriä. Se suunniteltiin mukaisesti uusimpien standardien oppilaitoksille. Miesten kampus muodostuu Keski akateemisen rakennuksen grand auditorio, pääkirjasto, opiskelijoiden oleskelutila, urheiluseuran ja moskeija. Lisäksi alusta alkaen, Al-Yamamah yliopisto on sitoutunut tarjoamaan naisopiskelijoiden kanssa koulutusmahdollisuuksia jotka valmistavat heitä heidän keskeinen rooli kehittyvien Saudi työmarkkinoilla. Naisten kampus on hedelmä, joka sitoutuminen, state-of-the-art kampuksella on modernit palvelut - sekä akateemisen ja vapaa - jotka ovat täysin vastaavat nauttia miesten kampuksen. Rakennettu kokonaiskustannukset 300 miljoonaa Saudi-Arabian rial (noin US $ 80 miljoonaa euroa), yliopiston ultramoderni kampus tarjoaa state-of-the-art tilat ja innovatiivisen opetuksen malleja ja opetussuunnitelmien tarjoamia tiedekunnan eri puolilta maailmaa.

Lähtien, Al Yamamah College (nyt Al Yamamah University) on toteutunut avainasema Englanti kielellä soittaa nykypäivän liike-elämän, tiedon ja teknologian ja on tehnyt strategisen päätöksen tarjota ohjelmia Englanti. Tässä mielessä, YU aloitti pitkän tähtäimen yhteistyön yhdysvaltalaisen INTERLINK Language Centers tarjota Englanti kielellä valmistelu ohjelma Al Yamamah opiskelijoille. Sen jälkeen projekti-pohjainen, opiskelija lähestymistapaa ja erittäin pätevä opetushenkilökuntaa, Saudi INTERLINK Language Centers (SILC) ovat toimittaneet Suunta Englanti kieliohjelma vuodesta 2004 annettava opiskelijoille Englanti kielellä ja muita akateemisia taitoja he tarvitsevat menestyäkseen akateemisessa yhteydessä klo YU ja sen jälkeen.

Al Yamamah Yliopisto tarjoaa ja jatko-ohjelmia kolmessa korkeakoulujen: College of Business Administration (COBA), College of Computer & Information Systems (CCIS) ja College of Engineering ja arkkitehtuuri (CEA).

Mission Statement

Al Yamamah University tarjoaa akateemista opetusta ja ammatillista koulutusta korkeimmalle jotka antavat opiskelijoilleen elinikäinen omistautumista oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, samalla mahdollistaa sukupolvet muotoilla tulevaisuutta leimaa myönteinen sosiaalisen ja taloudellisen edistyksen

Visio

Al Yamamah University pyrkii olemaan kaikkea Saudi oppilaitoksen tunnettu sen tehokkaan valmistelun luovien ja yrittäjyyteen ammattilaisia, jotka ovat jatkuvasti suuren kysynnän johtavien julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioissa.

University Arvot

Uskollisuus uskonnollisia, eettisiä ja kulttuuriperintö Tukeminen ja edistäminen tieteellisen tutkimuksen Luovuus, innovaatio ja sitoutumista huippuosaamista Ammattitaito ja omistautuminen jatkuvaan parantamiseen Uskottavuus ja tiimityö läpinäkyvyys

University Ominaisuudet

Toimielimen korkeakoulutuksen merkitty älyllisen kurinalaisuuden ja sitoutunut tietämyksen laajenemisen, joka tarjoaa ohjelmia opetuksen käytännön koulutus ammattialojen of kriittinen tarve Englanti kuin opetuskielenä tehostetun pääsyä globaaleille tietolähteitä samalla kehittää in-demand viestintätaitoja ja erittäin siirrettävissä ammattitaidon kehittämistä Al Yamamah yliopisto kehittää aktiivisesti ja ravitsee yhteistyössä johtavien koulutus- ja tutkimuslaitosten kannustaa tiedekunnan ja opiskelijavaihtoa sekä tiedon ja osaamisen Sitoutunut saavuttamaan kansalliset, alueelliset ja kansainväliset standardit huippuosaamisen osoituksena institutionaalisten ja erikoistunut ohjelma akkreditointi Works luoda tiiviit keskeisten edustajien teollisuus- ja palvelualoilla, jotta voidaan tunnistaa ja reagoida käyttäjien tulevista tarpeista Pyrkii rekrytoida erittäin päteviä kansainvälisiä tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa akateemisen tilitiedot tunnustettu johtava korkeakoulujen Asetamme meidän ohjelmia ja opetussuunnitelmia jatkuvasti tarkistettava, varmistaen, että ne heijastavat nykyistä tekniikan niiden eri alojen samalla valmis laajentamaan opetussuunnitelmiin tai kehittää uusia ohjelmia ja jatko tasolla vastauksena yhteisön tarpeisiin Kattava soveltaminen laadunvarmistuksen normeja ja periaatteita kaikilla aloilla Edistää tieteellistä tutkimusta erityistä hakemusta yhteisön kehittämistarpeita

Sijainnit

  • P.O. Box 45180 , 11512, Riyadh

Kysymyksiä