Keystone logo
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Johdanto

alkeet

Lublinin kauppatieteiden ja innovaatioyksikkö (WSEI) perustettiin opetus- ja urheiluministerin lupauksen perusteella 24. lokakuuta 2000. WSEI on merkitty ammattioppilaitosten rekisteriin tiede- ja korkeakouluissa numerolla 57. Yliopiston perustaja on Polish Opportunities Industrialization Centers "OIC Poland", joka on yksityinen kansalaisjärjestö Lublinissa. Säätiö perustettiin vuonna 1991 paikallisyhteiskunnan jäsenten aloitteesta, jotka olivat kiinnostuneita Lublinin alueen sosioekonomisen kehityksen edistämisestä.

Missiomme

WSEI: n tehtävänä on valmistella korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka pystyvät täyttämään eurooppalaiset standardit ja jotka sitten vahvistavat henkilöstöresurssien potentiaalia ja parantavat paikallisviranomaisten valmiuksia julkisen varainhoidon, strategisen suunnittelun tai hallinnon EU: n varoja. Alueen taloudellisen kehityksen yhteydessä kyseiset toiminta-alat ovat tärkeimpiä haasteita julkisella ja yksityisellä sektorilla lähivuosina.

Saavutukset

Uskomme vahvasti, että yliopiston kasvatuksellinen toiminta tuo valtavia vaikutuksia opiskelijoiden uran mahdollisuuksien kehittämiseen Lublinin alueen eduksi. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että WSEI on saavuttanut vuosien mittaan. Emme voi ajatella näitä saavutuksia mainitsematta ihmisiä, jotka ovat rakentaneet rakenteitaan alusta alkaen ja tekevät sitä nykyään.

Koulutus

Meidän on menestys pääasiassa korkea koulutustaso, joka yhdistää akateemisen tiedon läheiseen suhdetta ja sosioekonomista elämää, joka on erittäin harvinainen korkeakouluissa. Korkeatasoinen koulutusprosessi ylläpitää huolellisesti valittua didaktista henkilöstöä, jolla on oikeat akateemiset tutkinnot ja tarvittava akateeminen kokemus. Suuri osa henkilökunnasta on myös huomattavaa käytännön kokemusta, joka perustuu heidän ei-akateemiseen toimintaan. Tällainen erinomainen tiimi takaa korkean koulutustason alueen talouden realiteetit, jotka täyttävät EU: n vaatimukset.

Sijainnit

  • Lublin

    ul. Projektowa 4, , 20-209, Lublin

    Kysymyksiä