Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Toimintaterapian maisteri (MScOT)
Western University Faculty of Health Sciences

Toimintaterapian maisteri (MScOT)

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

May 2024

CAD 37 410 *

Kampuksella

* kansainvälinen | Kanadan kansalainen tai pysyvä asukas: 11 294 dollaria

Johdanto

Toimintaterapia on dynaaminen, kansainvälisesti tunnustettu terveydenhuollon ammatti, jonka tehtävänä on mahdollistaa ammatti, joka edistää terveyttä, hyvinvointia, sosiaalista osallisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta yksilön, perheen, yhteisön ja yhteiskunnan tasolla.

Käyttämällä erilaisia opetusmenetelmiä yhdistettynä kokemukselliseen oppimiseen ja tutkimukseen, MScOT-ohjelma valmistaa tulevia toimintaterapeutteja mielekkääseen ammattiin perustuvaan käytäntöön tarjoamalla paikan kriittiselle ajattelulle, yhteistyölle, paikalliselle globaalille näkökulmalle ja keskittyen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja pääomaa.

Tässä ohjelmassa yhdistyvät luokkahuoneoppiminen ja ryhmä/yksilöllinen opiskelu yhdistettynä kenttätyökokemuksiin integroidakseen käytännön teoreettisen sisällön ja taidot. Oppimiskokemukset ulottuvat luokkahuoneen ulkopuolelle ja sisältävät asiantuntijaseminaareja ja vierasluentoja, mahdollisuuksia kansainväliseen opiskeluun, kliinistä mentorointia ja itsenäisiä opintoja.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä