
Maisteri in
Master in Advanced Health Care Practice - ammattienvälinen kivunhallinta
Western University Faculty of Health Sciences

Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
London, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
1 vuosi
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 37 000 *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kansainvälinen | kotimainen: 14 000 CAD
Johdanto
Interprofessional Pain Management Program (IPM) antaa uusia taitoja ja asiantuntemusta etsiville kliinikoille mahdollisuuden parantaa kliinistä lähestymistapaansa kivunhallintaan. Terveydenhuollon ammattilaiset useilta eri aloilta, mukaan lukien lääketiede, fysioterapia, apteekki, hoitotyö, toimintaterapia, sosiaalityö, psykologia ja hammaslääketiede, hyötyvät ohjelmasta.
Ohjelman osaamisperusteinen koulutus tarkoittaa, että sinua arvioidaan sen mukaan, kuinka käytät oppimaasi tietoa ja miten integroit sen potilaiden hoitoon.
IPM-ohjelma opettaa haastamaan perinteiset ajattelu- ja olemistavat käytännössä. Sinua kannustetaan etsimään luovia ratkaisuja ja tukea kehittyneiden kliinisen päättelyn ja kriittisen ajattelun taitojen kehittämiseen. Nämä taidot ovat välttämättömiä erilaisten kipukokemusten ymmärtämiseksi ja hoitamiseksi sekä kivunhallinnassa työskentelevien kliinikkojen hallitsemiseksi.
Ohjelman ominaisuudet
- Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta kokeneelta mentorilta kliinisen mentorointisi aikana
- Arvioidaan ammatillisten saavutustesi ja aitojen oppimiskokemusten perusteella
- Opi soveltamaan kliinisiä päätöksentekotaitoja kattavien ja yksilöllisten paranemissuunnitelmien kehittämiseen potilaille
- Suunnittele ja toteuta ryhmätutkimusprojekti ja kirjoita julkaisuvalmis tieteellinen artikkeli
Galleria
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Interprofessional Pain Management -ohjelma on rakennettu osaamispohjaiseen koulutuskehykseen, jossa oppijat keskittyvät ydinosaamisensa kehittämiseen, kunnes he ovat keränneet tarpeeksi näyttöä osoittaakseen kykynsä riippumattoman arvioijan silmissä.
Perinteisissä lähestymistavoissa aika on kiinteä (yleensä lukukausi tai lukukausi), kun taas tulos on vaihteleva (piste, jonka jokainen opiskelija saa). CBE-lähestymistavassa aika on vaihteleva (vie niin kauan kuin tarvitaan kompetenssin hallitsemiseen), mutta tulos on kiinteä (kaikki hallitsevat kompetenssin). Puhtaassa CBE-ohjelmassa kurssit korvataan oppimistoiminnalla, harjoittelulla ja uskottavien ammatillisten toimintojen toteuttamisella. Todisteita mestaruudesta kertyy suorilla havainnoilla, simulaatioilla, reflektoinneilla ja muilla tavoilla osoittaa, että oppija on hallinnut pätevyyden tosielämässä.
Tämän ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelijat ovat osoittaneet hallitsevansa viisi avainosaamista:
- Ammattien välinen yhteistyö
- Itsetietoisuus ja refleksiivisyys
- Kriittinen päättely ja luova ongelmanratkaisu
- Empaattinen käytäntö ja päättely
- Kipuasiantuntemus
Kliininen mentorointi
Tämän ohjelman keskeinen osa on akateeminen / kliininen mentorointivaatimus. Opiskelijoille määrätään oma akateeminen mentori, jonka kanssa he tapaavat pysyvässä kokouksessa kahden viikon välein. Heidän odotetaan työskentelevän akateemisen mentorin ja ohjelman kanssa löytääkseen sopivan kliinisen mentorin, jolta he haluaisivat oppia. Tämän kliinisen mentorin ei tarvitse välttämättä olla kivunhallinnan asiantuntija, vaan hänet tulee nähdä luotettavana ja arvostettuna kliinikkona, jonka kanssa oppija voi olla tekemisissä vähintään 15 tuntia (viisi tuntia lukukaudessa). Tämän sitoumuksen luonne voi näyttää erilaiselta eri oppijoille kontekstin ja maantieteellisen saavutettavuuden mukaan. Esimerkkejä ovat keskustelut monimutkaisista potilastapauksista, varjo, suora mentorointi klinikalla, keskustelut uudesta kliinisestä tiedosta tai uusien kliinisten tekniikoiden oppiminen. Oppijat pitävät lokia jokaisesta mentorointiistunnosta, ja kliiniset mentorit saavat pienen stipendin mentorointituntien järjestämisestä.
Kliinisen mentorointivaatimuksen täyttäminen sisältää:
- Yhteistyö hyväksyttyjen kliinisten mentoreiden kanssa
- Jokaisen lukukauden lopussa on toimitettava toimeksiantoloki, josta käy ilmi suoritetut tunnit ja mentoroinnin luonne
- Vähintään viisi tuntia per lukukausi (yhteensä 15 tuntia) suoraa vuorovaikutusta opiskelijan ja kliinisen mentorin välillä
- Nämä kriittiset vuorovaikutukset tulisi myös tallentaa koko opiskelijan portfolioon todisteena yhden tai useamman vaaditun kompetenssin hallinnasta.
Opiskelijat ovat vastuussa oman kliinisen mentorinsa turvaamisesta.