Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Fysioterapian maisteri (MPT)
Western University Faculty of Health Sciences

Fysioterapian maisteri (MPT)

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Apr 2024

CAD 35 973 *

Kampuksella

* kansainvälinen | Kanadan kansalainen tai pysyvä asukas: 11 294 dollaria

Johdanto

Master of Physical Therapy (MPT) on omistautunut olemaan kansainvälisesti tunnustettu huippuosaamisesta, johtajuudesta ja innovatiivisuudesta fysioterapian koulutuksessa, käytännössä ja tutkimuksessa omistettujen kliinisten, akateemisten, tutkimus- ja ammatillisten kumppanuuksien kautta. Ohjelma valmistelee opiskelijoita hakemaan lisenssiä harjoittaakseen fysioterapiaa Kanadassa ja muualla maailmassa (tarkista kunnioitetun maasi lisenssivaatimukset) monissa harjoitusympäristöissä. Fysioterapian maisterin tutkinto myönnetään suoritettuaan onnistuneesti kahden vuoden opetussuunnitelman, joka sisältää 60 viikkoa akateemista oppimista ja 30 viikkoa kliinistä kokeellista oppimista.

Akkreditointitila

Länsi-yliopiston fysioterapian maisteri on suorittanut akkreditoinnin tarkistusprosessin, jota hallinnoi Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC). PEAC on Kanadan voittoa tavoittelemattomia yhtiöitä koskevan lain alainen elin, ja se toimii fysioterapiakoulutusohjelmien akkreditointivirastona Kanadassa. Akkreditointi, Täysin yhteensopiva -status myönnettiin ohjelmalle 15.2.2029 päättyvälle ajanjaksolle. Akkreditoinnin, Täysin yhteensopivan kuvaus on seuraava:

Akkreditointi: Täysin yhteensopiva

  • Ohjelma täyttää 100 % akkreditointistandardien akkreditointikriteerit.
  • Sääntöjen noudattamatta jättämiselle ei ole kriteerejä.
  • Ohjelmassa voitiin havaita huolenaiheita, joita on parannettava ja joista on raportoitava edistymisraporteissa.
  • Jos edistystä ei tapahdu, ohjelman akkreditointitila voidaan muuttaa osittain vaatimustenmukaiseksi tai koeajaksi milloin tahansa kuuden vuoden akkreditointijakson aikana.

Pääsymaksut

Hakemukset avoinna 4. maaliskuuta asti

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä