Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Johdanto

Länsi-yliopiston terveystieteiden tiedekunta tarjoaa erilaisia perustutkinto-, jatko-, ammatti- ja online-ohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemiset tavoitteensa. Lontoossa, Ontariossa, Kanadassa sijaitseva Western University on yksi Kanadan arvostetuimmista tutkimusyliopistoista, joka on maailman parhaiden 1 % korkeakouluista.

Oppilaitoksemme on sijalla 114 (QS) maailmassa vuonna 2024, maailman 50 parhaan yliopiston joukossa valmistuneiden työllisyysasteen mukaan, U15-jäsenyliopisto Kanadassa ja sijalla 8 maailmassa kestävän kehityksen osalta. Sitoudumme luomaan tasapuolisen, monipuolisen ja osallistavan oppimisympäristön tiedekunnassamme Western Health Sciences toivottaa tervetulleeksi opiskelijat ympäri maailmaa Lontooseen/Ontarioon. Western Health Sciences suosituimmat maisteriohjelmat; Fysioterapia, toimintaterapia ja edistynyt terveydenhuollon käytäntö toivottavat nyt enemmän kansainvälisiä opiskelijoita.

Fysioterapia ja toimintaterapia ovat Kanadan suosituimpia ohjelmia yhdistettynä Advanced Health Care Practicen uusiin ja ainutlaatuisiin online-maisteriohjelmiimme, jotka tarjoavat opiskelijoille, jotka haluavat menestyä terveydenhuollon alalla, laajan valikoiman jatko-opintovaihtoehtoja. Hae tänään Western Health Sciences jatko-ohjelmiin Länsi-yliopiston terveystieteiden tiedekunta tarjoaa erilaisia perustutkinto-, jatko-, ammatti- ja online-ohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemiset tavoitteensa. Lontoossa, Ontariossa, Kanadassa sijaitseva Western University on yksi Kanadan arvostetuimmista tutkimusyliopistoista, joka on maailman parhaiden 1 % korkeakouluista.

Oppilaitoksemme on sijalla 114 (QS) maailmassa vuonna 2024, maailman 50 parhaan yliopiston joukossa valmistuneiden työllisyysasteen mukaan, U15-jäsenyliopisto Kanadassa ja sijalla 8 maailmassa kestävän kehityksen osalta. Sitoudumme luomaan tasapuolisen, monipuolisen ja osallistavan oppimisympäristön tiedekunnassamme Western Health Sciences toivottaa tervetulleeksi opiskelijat ympäri maailmaa Lontooseen/Ontarioon. Western Health Sciences suosituimmat maisteriohjelmat; Fysioterapia, toimintaterapia ja edistynyt terveydenhuollon käytäntö toivottavat nyt enemmän kansainvälisiä opiskelijoita.

Fysioterapia ja toimintaterapia ovat Kanadan suosituimpia ohjelmia yhdistettynä Advanced Health Care Practicen uusiin ja ainutlaatuisiin online-maisteriohjelmiimme, jotka tarjoavat opiskelijoille, jotka haluavat menestyä terveydenhuollon alalla, laajan valikoiman jatko-opintovaihtoehtoja. Hae jo tänään Western Health Sciences jatko-ohjelmiin joko fysio- tai toimintaterapeutiksi tai täydennyksi ainutlaatuisilla online-maisteriohjelmillamme terveydenhuollon ammattilaisena.

Tehtävä ja visio

Näkemyksemme

Olla maailman johtava tutkija ja koulutus terveydenhuollossa.

Tehtävämme

Mullistavan tutkimuksen ja koulutuksen avulla päästämme valloilleen innovatiivisia ideoita ja mahdollisuuksia, jotka mahdollistavat terveellisen elämän läpi elämän.

Kampuksen ominaisuudet

Kampuksen turvallisuus

Henkilökunnan, opettajien ja opiskelijoiden turvallisuus on Westernille äärimmäisen tärkeää. Olipa kyseessä erityiskonstaapelipalvelu, paloturvallisuus, opiskelijoiden hätätilanneryhmä tai Western Foot Patrol, Westernillä on palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa pitämään kampuksella turvallinen paikka oppia, työskennellä ja pelata.

Klubit ja yhdistykset

Westernillä on laaja valikoima klubeja ja yhdistyksiä, joihin kuulua. Halusitpa sitten liittyä yli 9 500 muun opiskelijan joukkoon johonkin kampuksen 180 eri klubista tai jos olet Westernin henkilökunta tai tiedekunta, kaikilla on tapa tuntea yhteyttä.

monimuotoisuus

Monimuotoisuus on yksi lännen menestyksen avaimista. Vuosien varrella kampusyhteisö on luonut yli 60 klubia ja opiskelijaryhmää ja käynnistänyt työllisyyspolitiikkaa ja palveluita, jotka on suunniteltu rohkaisemaan ja tukemaan lännen rikasta ja osallistavaa ympäristöä. Yliopisto on sitoutunut tarjoamaan kulttuurisesti herkkiä ja osallistavia palveluita kaikille opiskelijoille, tiedekunnalle ja henkilökunnalle samalla, kun se omaksuu kampuksellamme määrittelevän monikulttuurisuuden.

Perheen tuki

Western on ylpeä voidessaan tukea kampusyhteisömme jäseniä, joilla on perheitä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan majoitusta Ontarion ihmisoikeussäännöstön mukaisesti. Tällä sivulla esitellään useita perhekohtaisia resursseja, jotka ovat saatavilla koko kampuksella henkilöille, joiden on huolehdittava perheensä tarpeista.

Ruoka & ruokailu

Westernillä on monia paikkoja rentoutua ja syödä kampuksella. Kampusravintolaa on 28 12 eri rakennuksessa, mukaan lukien 22 kahvilaa, joissa on suosittuja kansallisia Java-brändejä. Etsitpä sitten jotain nopeaa matkallasi tunnille tai muodollista ilmapiiriä viedäksesi kollegasi liikelounaalle, Westernistä löydät laadukkaat ruokapalvelut.

Kuljetus ja pysäköinti

Kampuksella liikkuminen on helppoa, mutta henkilökunta, opiskelijat, tiedekunnat ja vierailijat etsivät aina lisätietoja tästä tärkeästä palvelusta. Tältä sivulta pääset kampuspysäköintiin, saat tietoa pysäköintiluvista – ja saat jopa selville, kuinka voit tarvittaessa maksaa pysäköintisakot.

  Pääsymaksut

  Yleisesti ottaen käytämme hakemuksesi arvioinnissa seuraavia tietoja:

  • Kokonaissuorituksesi viimeisimmässä opetussuunnitelmassasi
  • Miten pärjäät ohjelmassasi vaadituilla kursseilla
  • Valinnaiset tai pakolliset lisälomakkeet
  • Englannin kielen taitosi taso

  Kuinka prosessi toimii

  Yleensä nämä vaiheet, jotka sinun on suoritettava hakeaksesi länsimaita:

  • Rajoita ohjelmavaihtoehtojasi
  • Lähetä hakemuksesi OUAC:ssa
  • Luo opiskelijakeskuksen tili
  • Merkitse kaikki määräajat kalenteriisi
  • Lähetä arvosanat
  • Lähetä lisälomakkeet
  • Odota, että saat pääsypäätöksesi

  Kansainväliset ylioppilastutkinnon vaatimukset

  Sinä tulet tarvitsemaan:

  • Täydellinen IB-tutkinto, joka sisältää:
   • Tiedon teoria ja laajennettu essee
   • Läpäisee vähintään kuusi ainetta (kolme korkeammalla tasolla)
   • Minimi kokonaisarvosana 27 (mukaan lukien laajennettu essee ja TOK)
   • Ei arvosanaa alle 4 millään kurssilla
   • Ohjelmasi pakolliset kurssit

  Kuinka hakea

  Sovelluksen käyttöoikeus

  Pääsy Western University Graduate -sovellukseen edellyttää jompaakumpaa kahdesta valtakirjasarjasta:

  Vaihtoehto 1: Etkö ole koskaan sovellettu Westerniin aiemmin?

  Jos et ole koskaan aiemmin hakenut Western Universityyn, tarvitset väliaikaisen Western Applicant -tilin. Väliaikainen Western Applicant -tili (kirjautumistunnus, salasana) voidaan luoda sovelluksen aloitussivulle. Napsauta Luo tili -painiketta ja täytä vaaditut tiedot.

  Vaihtoehto 2: sovellettuko Westerniin aiemmin?

  Jos olet hakenut Westerniin aiemmin, sinulle annettiin Western Student Identity (login, salasana). Voit käyttää aktiivista Western Student Identityä kirjautuaksesi opiskelijakeskukseen ja luodaksesi uuden Western University Graduate -hakemuksen. Jos haluat aktivoida Western Student Identity -tunnuksesi uudelleen, noudata Opiskelijakeskuksen kotisivulla olevia ohjeita.

  Pääsyvaatimukset

  Alla on kuvattu Graduate and Post doc Studies -koulun asettamat vähimmäispääsyvaatimukset. Tarkista nämä tiedot varmistaaksesi, että sinulla on tarvittavat tiedot menestyäksesi koulutustoiminnassasi.

  Muista käydä ohjelmakohtaisilla verkkosivustoilla, joihin olet kiinnostunut hakemaan, koska jokaisella jatko-ohjelmalla voi olla erityisiä pääsyvaatimuksia, mukaan lukien vähimmäisarvoa korkeammat keskiarvot.

  Maisteriohjelmat

  Hakijoilla tulee olla neljän vuoden tutkinto akkreditoidusta yliopistosta. Jatko- ja jatko-opintojen korkeakoulu vaatii vähintään 70 %:n keskiarvon perustutkinnon kahden viimeisen kokopäiväisen vuoden aikana suoritetuista kursseista. Vastaavia pätevyyksiä voidaan harkita tieteenalan tai ammatin standardien perusteella.

  Tohtoriohjelmat

  Hakijalla tulee olla maisterin tutkinto tai vastaava korkeakoulusta, korkeakoulusta tai instituutista ja esitettävä todisteet tutkimuspotentiaalista. Tohtori- ja jatko-opintojen korkeakoulu edellyttää vähintään 70 %:n ylemmän korkeakoulututkinnon keskiarvoa Graduate and Post doc Studiesin määrittämänä.

  Englannin kielen taito

  Hakijoiden, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, on todistettava englannin kielen taidosta tyydyttävä* saavutus viimeisen kahden vuoden aikana jossakin seuraavista:

  • Englannin kielen koe vieraana kielenä (TOEFL). Pienin hyväksyttävä pistemäärä on 86, eikä yksittäinen pistemäärä ole alle 20 Internet-pohjaisessa versiossa tai 550 paperi- ja kynäversiossa, vaikka jotkut ohjelmat vaativat korkeamman vähimmäispistemäärän. [Westernin TOEFL-tunnus on 0984].
  • Kansainvälinen englannin kielen testauspalvelu (IELTS). Pienin hyväksyttävä pistemäärä on 6,5/9. IELTS:ää tarjotaan kuudessa testikeskuksessa Yhdysvalloissa ja kolmessa Kanadassa.
  • Duolingon englanninkielinen testi. Hakijoiden tulee saavuttaa vähintään 115 pistettä.
  • Kanadan akateeminen englannin kielen arviointi (CAEL Assessment). Pienin hyväksyttävä pistemäärä on 60. CAEL-arviointia tarjotaan useissa maissa ympäri maailmaa sekä Kanadassa.
  • Länsi-englannin kielikeskus. Edellytyksenä on High-Advanced -tason onnistunut suorittaminen.
  • Fanshawe Collegen ESL-ohjelma. Edellytyksenä on valmistuminen tasolta 10, Englanti akateemisiin tarkoituksiin, vähintään 80 % kaikista komponenteista.

  Westernin ohjelmat voivat vaatia korkeamman vähimmäispistemäärän kuin yllä luetellut tai eivät välttämättä hyväksy kaikkia yllä olevia kokeita tai kieliohjelmia pääsyä varten; ota yhteyttä suoraan jatko-ohjelmaan saadaksesi lisätietoja.

  Opiskelijoiden, joiden on esitettävä todisteet englannin kielen taidosta, on tehtävä omat järjestelynsä kirjoittaakseen TOEFL-, IELTS- tai CAEL-tutkinnon ja lähettää viralliset tulokset suoraan School of Graduate and Post doc Studiesille testauslaitokselta. Fanshawe Collegen ESL-ohjelmasta valmistuneiden on toimitettava virallinen todistus valmistumisesta.

  Apurahat ja rahoitus

  Valtion lainat ja avustukset

  lainat

  Laina on taloudellista tukea, jonka maksat takaisin erissä opintojen jälkeen. Katso nämä lainat, jos olet:

  • Asuminen Ontariossa
  • Toisesta Kanadan provinssista
  • Osa-aikainen opiskelu
  • Vaihtoon menossa
  • Lisätuen tarpeessa vamman, lastenhoidon tai perheen alhaisten tulojen vuoksi

  Ontario Learn and Stay Grant

  Apurahaa ei tarvitse maksaa takaisin, kunhan täytät ehdot. Ontario Learn and Stay Grant tarjoaa rahoitusta Westernin sairaanhoitajaopiskelijoille, jos he sitoutuvat työskentelemään Lontoon alueella tietyn ajanjakson valmistumisen jälkeen. Apuraha kattaa lukukausimaksut, oppikirjat ja muut koulutuskulut.

  Apurahat ovat palkintoja akateemisista tai muista saavutuksista. Esimerkiksi:

  • Westernin pääsyapurahaohjelma - lukion keskiarvon perusteella. Sinua harkitaan automaattisesti tähän.
   • Westernin pääsystipendi mustille ja alkuperäiskansojen opiskelijoille – lukion keskiarvon perusteella. Sinut huomioidaan automaattisesti, mutta ensin sinun on tunnistettava itsesi mustaksi tai alkuperäiskansoksi.
   • Kansallinen stipendiohjelma - kaikkeen huippuosaamiseen. Saat jopa 72 000 dollaria!
   • Viisi 50 000 dollarin James Jenkinsin presidentin pääsyapurahaa mustille opiskelijoille.
   • Yksi 80 000 dollarin Neen Hodgins National Entrance -stipendi taiteen ja humanististen tieteiden opiskelijoille.
   • Schulich Leader -stipendit – jopa 100 000 dollaria luonnontieteiden, teknologian, tekniikan ja matematiikan (STEM) opiskeluun.
   • Taiteiden ja humanististen tieteiden tiedekunnan sisäänpääsystipendit - automaattinen stipendi, joka on 2 000 dollaria tai 2 500 dollaria sisäänpääsyn keskiarvosta riippuen.

  Apurahat ja työopinnot

  Apurahat ja työopinto-ohjelmat täydentävät rahoitusta rahoitusta tarvitseville opiskelijoille.

  Apuraha: taloudellinen tuki, jota et maksa takaisin, aivan kuten stipendi. Paitsi apurahat perustuvat täysin taloudelliseen tarpeeseen. Haet niitä.

  Työtutkimus: ei keskimääräinen osa-aikatyösi. Nämä ovat erityisiä osa-aikatöitä kampuksella, jotka tarjoavat joustavuutta opintojen suhteen.

  Province-opiskelijoiden sisäänpääsyapuraha

  Jos tulet länteen toisesta maakunnasta, voit saada 3 000 dollaria opintojen rahoittamiseen. Jos olet kotoisin Québecistä, voit saada vähintään 4 000 dollaria. Pääsyapurahan hakemus.

  Rankingit

  • Western sijoittuu 114:lle lähes 1 500 yliopistosta maailmanlaajuisesti Vuoden 2024 QS World University Rankingsin perusteella
  • Länsi 10 parhaan joukossa 1 705 yliopistosta maailmanlaajuisissa kestävyysluokissa
  • Western tunnustettu yhdeksi maailman 20 parhaan yliopiston joukosta uusissa globaaleissa kestävyysluokissa
  • Länsimaa palvelee kestävyyttä asumisessa
  • Western nousi QS World University Rankingsissa

  Sijainnit

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Kysymyksiä