Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Johdanto

Wisconsinin yliopisto - Madison School of Nursing on johtava hoitotutkimuslaitos Wisconsinissa ja tärkeä osa valtion terveydenhuoltojärjestelmää. Kampuksen terveystieteiden alalla lääketieteen ja kansanterveyden korkeakoulun ja farmasian koulun kanssa School of Nursing -yliopisto tekee yhteistyötä tutkijoiden ja tunnettujen tutkijoiden kanssa eri puolilla Wisconsinin yliopiston – Madisonin kampusta, kansakuntaa ja maailmaa.

Luonteeltaan translaatiokykyinen ja käytännön soveltamiseen perustuva tutkimus sairaanhoitajakoulussa vaikuttaa välittömästi Wisconsinin yhteisöihin, sairaaloihin, klinikoille, kouluihin ja koteihin.

Hoitotyön koulu sijaitsee Signe Skott Cooper Hallissa, joka on 53 miljoonan dollarin LEED Silver -opetuslaitos laajalla terveystieteiden kampuksella. Korkealaatuisilla simulointilaboratorioilla, 25 tutkimuspaketilla, aktiivisen oppimisen luokkakompleksilla, liikuntatiloilla ja esteettömällä auditoriolla Cooper Hall esittelee hoitotyön voiman, vaikutukset ja tulevaisuuden.

Sijainnit

  • Madison

    Madison, Yhdysvallat

    Kysymyksiä