Keystone logo
Utrecht University

Utrecht University

Utrecht University

Johdanto

Utrecht University

Vuonna 1636 perustettu Utrecht University on arvostettu kansainvälinen tutkimusyliopisto, joka on johdonmukaisesti Alankomaiden ykkönen, Manner -Euroopan 14. sija ja maailman parhaiden kansainvälisten sijoitusten 100 parhaan joukossa sekä kuuluisan Euroopan tutkimusyliopistojen liitto.

Innovatiivinen ja kansainvälisesti suuntautunut akateeminen yhteisö

Liittyminen Utrecht University tekee sinusta osan innovatiivisesta ja kansainvälisesti suuntautuneesta akateemisesta yhteisöstä-joka toi esille peräti 12 Nobel-palkinnon saajaa-joka harjoittaa huippuluokan ja monialaista opetusta ja tutkimusta. Utrechtin tiedemiehiä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen yhteiskuntaan, ovat Nobelin palkittu Christiaan Eijkman, yksi vitamiinin löytäjistä; neurofarmakologi David de Wied, joka voitti kansallisen ja kansainvälisen tunnustuksen havainnostaan, että neuropeptidit (pienet proteiinit) säätelevät aivojen toimintaa ja käyttäytymistä; ja viimeisin Nobel -palkinnon saaja Gerard 't Hooft, merkittävä teoreettisen fysiikan tutkija. Heihin kuuluu myös Johanna Westerdijk, ensimmäinen naisprofessori Alankomaissa.

Henkilökohtainen ja vuorovaikutteinen opetus

Utrecht University tarjoaa laadukkaan koulutuksen mallin, joka edustaa henkilökohtaista ja vuorovaikutteista opetusta, joka perustuu kriittiseen pohdintaan ja keskusteluun, joustavuuteen ja opiskelijoiden valinnan tasoon sekä jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen opettajille.

Opiskelijat ja ohjelmat

Utrecht University sisältää yli 30 000 opiskelijaa 118 maasta. Voit valita 10 englanninkielisen kandidaatin ohjelman ja lähes 100 englanninkielisen maisteriohjelman joukosta-laajin valikoima englanninkielisiä jatko-ohjelmia Alankomaissa. Kandidaatin ohjelmat ovat 3-vuotisia ohjelmia, jotka johtavat kandidaatin tutkintoon (BA) tai kandidaatin tutkintoon (BSc). Maisteriohjelma osoitteessa Utrecht University on 1 tai 2 vuoden ohjelma, joka johtaa luonnontieteiden tutkintoon, maisterin tutkintoon tai oikeustieteen tutkintoon (LLM). Maisteriohjelman lisäksi voit osallistua nuorten innovaattoreiden ohjelmaan: valikoiva 15 op opintotason kurssi jatkotason.

Ammatillinen ala

Yhteys ammatilliseen alaan on johdonmukaisesti sisällytetty UU -maisteriohjelmien opetussuunnitelmiin. Urapalvelukeskus tukee siirtymistäsi Hollannin tai kansainvälisille jatkotyömarkkinoille.

Kampuksen ominaisuudet

Viisi onnellisinta asuinpaikkaa

Englantia puhutaan laajalti Alankomaissa. Utrecht on kaunis keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Alankomaissa. Amsterdam ja Schipholin lentoasema ovat alle puolen tunnin matkan päässä, ja sieltä on helpot junayhteydet kaikkialle Eurooppaan. BBC Travel sijoitti Utrechtin hyvästä syystä "5 onnellisimman paikan joukkoon".

  Pääsymaksut

  Kuinka hakea?

  Hakuprosessimme tapahtuu verkossa. Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja hakemusprosessista.

  Sijainnit

  • Utrecht

   Domplein,29, 3512 JE, Utrecht

   Kysymyksiä