Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Johdanto

University of South Florida (USF) on suuri, julkinen 4 vuoden yliopisto tarjoaa perustutkintoa, jatko, asiantuntija ja tohtorin tutkinnot. USF järjestelmä sisältää kolme, erikseen akkreditoitu laitokset: USF; USF Pietarissa; ja USF Sarasota-Manatee. Palvelee yli 49000 opiskelijoita, USF System vuosibudjetti on $ 1.6 miljardia euroa ja on sijoittunut 41. kansakunnan tutkimuksen menot kaikkien yliopistojen, julkisen tai yksityisen. USF ylpeilee sillä, että iskunkestävä globaali tutkimusyliopistoa omistettu opiskelija menestys.

USF College of Pharmacy (COP) on yksi 14 korkeakoulujen sisällä USF System. USF COP on osa USF Health yritys, joka on kumppanuus USF Terveys on kumppanuus yliopiston Etelä-Floridan Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, koulu Lääketieteellisen Sciences ja School of Kuntoutus Sciences; ja lääkärit USF Health. USF Terveys on olennainen osa Etelä-Floridan yliopistossa, iskunkestävä, Global Research yliopisto omistettu opiskelija menestys.

Noudattaen tehtävänä USF COP, jonka tavoitteena on ”mullistaa terveys” USF COP perustettu toimisto Graduate Programs (OGP). Visio opinto COP kuuluu kehitettäviä huippututkimuksen koulutusta lukien didaktisiin (sekä verkossa ja face-to face) kursseista useilla alueilla farmasian, luoda monipuolinen oppimisympäristö opiskelijoiden ja opettajakunnan, ja luoda kehittyneitä opiskelumahdollisuuksia käyttämällä uusia teknologioita.

Strategiset tavoitteet OGP ovat:

 • parantaa kotimaisen ja kansainvälisen rekrytoinnin, ilmoittautuminen ja säilyttäminen jatko-opiskelijoille, joka heijastaa monimuotoisuutta
 • pyrkiä parantamaan akateemista kokemusta ja elämänlaadun jatko-opiskelijoille
 • jatkaa tutkimusrahoitusta ja tehdä ja julkaista tutkimusta, joka johtaa mahdollisuuksia jatko opiskelija menestys
 • kumppanin kanssa muiden USF Korkeakoulut ja SUS toimielimiä kehittämään luovia, jotka edistävät opiskelija tutkimusta
 • palvelemaan johtavana monitieteisten jatko-ohjelmia.

Koulutusohjelmia tarjotaan muun muassa jatko todistukset ja maisterin of Science in Pharmaceutical Nanotechnology. Filosofian tohtorin (FT) on kehittymättömyys. Olevia Pride:

 • Tohtori Shyam Mohapatra, perustajajäsen avustava dekaani USF COP Office of Graduate ohjelmat on inductee FL Keksijät Hall of Fame. Hän oli yksi kuudesta keksijöiden vihittiin vuonna avajais jäseneksiottoseremonian panoksestaan ​​biolääketieteen nanoteknologian. Tämä induktio asettaa hänet rinnalla joukkoon keksijä ilmastoinnissa ja jäähdytyksessä, keksijä Gatorade, ja Thomas Edison.
 • USF System sai ennätykselliset $ +458,5 miljoonan sopimukset ja avustukset verovuonna 2016.
 • USF järjestelmä riveissä 9. kansakunnan keskuudessa julkisia yliopistoja ja 21. maailmanlaajuisesti selvinä patentteja Yhdysvalloissa kaikkien yliopistojen mukaan Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa nimettiin yhdeksi Top 100 parhaista arvot julkiset korkeakoulut (# 66), jonka Kiplinger n Personal Finance 2016.
 • University of South Florida System asuu ylioppilaskunta lähes 50000 opiskelijat edustavat yli 130 eri maasta.
 • US News and World Report (USNWR) rankattu USF Tampa kuin Paras College Veterans (2016).

Sijainnit

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Kysymyksiä