Keystone logo
Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Johdanto

San Diegon yliopistossa Joan B. Krocin rauhanopistokoulussa edistämme monipuolista lähestymistapaa rauhanrakentamiseen ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, integroimalla teorian ja käytännön luokkahuoneessa sekä yhteisöissä ympäri maailmaa.

Tutkimme joitakin aikamme kovimmista, vaikeimmista ilmiöistä, jotka tuottivat tiukkaa ja innovatiivista työtä, joka julkaistiin monissa eri toimipisteissä.

Opiskelijat eri puolilta maailmaa valmistelevat erinomaista tiedekuntaa ja hankkivat kokemusta alalla harjoittelupalvelumme ja Kroc-koulujen instituuttien - rauhan ja oikeuden instituutin, rajat ylittävän instituutin ja rauhan ja kauppakeskuksen (jälkimmäinen yhteistyössä kauppakorkeakoulun kanssa).

Kroc-koulu on voimavara kansainvälisille rauhanrakentamis- ja muutostekijöille, opiskelijoille, tiedekunnille, yhteisön jäsenille ja kaikille, jotka ovat sitoutuneet rauhaan ja oikeuteen.

Kutsumme sinut tutustumaan sivustoomme, oppimaan lisää maisteriohjelmastamme ja instituuttimme työstä, kirjaudumme e-uutiskirjeemme tai suunnittelemaan vierailun.

Sijainnit

  • University of San Diego 5998 Alcalá Park San Diego, CA

Kysymyksiä