Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Johdanto

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences on University of Southern California akateeminen ydin. Monipuolinen yhteisömme työskentelee luonnontieteiden, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden parissa tutkien perustavanlaatuisia kysymyksiä siitä, keitä olemme, miten maailma toimii ja mitä voimme tehdä yhteiskunnan parantamiseksi ja rikastamiseksi.

Tiedekuntamme ylittää tiedon rajat ja antaa opiskelijoille elinikäisen oppimisen taitoja, joiden avulla he voivat selviytyä poikkeuksellisen sosiaalisen ja teknisen monimutkaisista haasteista. Luokkahuoneiden ja laboratorioiden lisäksi tutkijamme työskentelevät käsi kädessä julkisen ja yksityisen sektorin johtajien kanssa - tuomalla uusia ajattelutapoja projekteihin, jotka vaativat heidän asiantuntemustaan.

Jotkut maailman lahjakkaimmista opiskelijoista houkuttelevat University of Southern California Dornsife innovatiivisten kurssiensa ja muokattavien koulutusohjelmiensa ansiosta. Ja koska he eivät ole tyytyväisiä odottamaan valmistumisen aikaan vaikutuksen saamiseksi, jokainen perustutkinto-opiskelija osallistuu käytännön kokemukselliseen oppimiseen, joka muuttaa ajatuksen toiminnaksi.

Sijainnit

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Yhdysvallat

    Kysymyksiä