Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Johdanto

Innovaatio: Uusien rajojen takomalla

Perustamisestamme lähtien vuonna 1905 koulu on edistänyt uraauurtavia aloitteita tutkimuksessa, koulutuksessa ja käytännössä samalla kun se on edistänyt uusia johtajasukupolvia. Vaikutuksemme sisältää uraauurtavia laboratoriolöytöjä, uusia sääntelytapoja, mielekkäitä terveyspoliittisia uudistuksia ja mullistavaa yhteistyötä lääkehoidossa ja kroonisten sairauksien ehkäisyssä. Opetussuunnitelman edistysaskeleita ovat muun muassa ensimmäisen PharmD: n käynnistäminen, sääntelytieteen tohtorin tutkinto ja terveydenhuollon päätösten analysointiohjelmat.

 • 8. innovatiivisin yliopisto, viitaten koulun Papadopoulos Labin tutkimukseen (Reutersin sijoitus)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards -palkintoa (kansallinen ennätys)

Täysi spektri

Ohjelmamme kattavat koko farmaseuttisen jatkumon – löytämisestä ja kehittämisestä sääntelyyn ja kääntämisestä potilaan hoitoon ja tuloksiin.

Alumniverkosto: Elinikäinen, maailmanlaajuinen

Heti kun liityt kouluun, sinusta tulee osa tunnettua troijalaista perhettä - laajaa, tukevaa kansainvälistä verkostoa. Alumneillamme on johtotehtäviä suurissa lääkeyrityksissä, valtion virastoissa, parhaissa lääketieteellisissä keskuksissa, NASAssa ja Jet Propulsion Labissa sekä monissa muissa dynaamisissa ympäristöissä - ja he ovat omistautuneet auttamaan USC-opiskelijoita ja muita valmistuneita. Annamme sinulle mahdollisuuksien maailman.

 • 20K+ maailmanlaajuiset USC-apteekkialumnit
 • 32 USC-apteekkien globaalia kumppania
 • 8 USC: n kansainväliset toimistot

Yhteisön sitoutuminen: Terveemmän yhteiskunnan rakentaminen

Terveysmessujen, yhteisöklinikkakumppanuuksien, kansanterveyskampanjoiden ja vertaansa vailla olevan yhteistyön avulla kroonisten sairauksien hallitsemiseksi koulun opiskelijat, tiedekunnat ja alumnit osoittavat jatkuvaa sitoutumista palvelemamme yhteisön terveyden parantamiseen. Ja tiede-, teknologia- ja tutkimusohjelmamme (STAR) kautta autamme uusia aliedustettujen lukiolaisten sukupolvia jatkamaan uraa biotieteissä.

 • 50+ vuosittaista terveysmessua
 • 600+ STAR-ohjelmastamme valmistunutta
 • 10 fotonovelaa useilla kielillä kansanterveyskysymyksissä

Sijainti on kaikki: Los Angelesin sydämessä

Sijaintimme suurella akateemisen lääketieteellisen keskuksen kampuksella vilkkaan kaupungin sydämessä tarjoaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia harjoitteluun, yhteisön sitoutumiseen ja mentorointiin. Los Angelesissa on edustettuna 140 maata ja puhuttu 224 kieltä, ja se on täynnä monipuolista ruokaa, kulttuurilaitoksia ja virkistystarjontaa. LA: ssa on enemmän teattereita, musiikkipaikkoja ja museoita kuin missään muussa Yhdysvaltain kaupungissa, ja voit hiihtää, patikoida ja surffata läheisillä rannoilla ja vuorilla.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Tilastot

Yli 100 vuoden ajan USC School of Pharmacy on toiminut innovaatioiden ja huippuosaamisen majakkana lääkealan koulutuksessa, tutkimuksessa ja käytännössä, ja se on ollut pitkään US News & World Reportin 10 parhaan apteekkikoulun joukossa valtakunnallisesti. 1 yksityisten koulujen joukossa.

  Sijainnit

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Kysymyksiä