Keystone logo
University of Veterinary Medicine Budapest

University of Veterinary Medicine Budapest

University of Veterinary Medicine Budapest

Johdanto

Viimeisimmät tiedot University of Veterinary Medicine Budapest matkustamatta Budapestiin

  • Varaa online-tapaaminen!

Jos sinusta tuntuu, että yliopisto on kiinnostunut sinusta ja haluaisit oppia lisää valintaprosessista, saatat pitää hyödyllisenä keskustella jonkin vastaanottovirkailijamme kanssa. Voit varata 20 minuutin ajanvarauksen heidän täältä: href = "https://univet.hu/en/contact/

58742_lo_53.jpg

Eläinlääketieteellinen yliopisto on ainoa eläinlääketieteellinen koulu Unkarissa. Se on Unkarin inhimillisten voimavarojen ministeriön valvoma ja rahoittama valtion laitos, ja se on akkreditoitu antamaan eläinlääketieteen tohtorin tutkintotodistukset ja filosofian tohtorin tutkinnon suorittaneiden tutkinnot eläinlääketieteissä. Yliopistolla on jatkuva opetushistoria yli kahden vuosisadan ajan, joten yliopisto on yksi maailman vanhimmista eläinlääketieteellisistä kouluista.

Lyhyt historia eläinlääketieteellisestä koulutuksesta Unkarissa

Vuonna 1787, pian maailman ensimmäisen eläinlääketieteellisen koulun (1762, Lyons) perustamisen jälkeen, Pestiin (nykyinen alue Budapestin alue) lääketieteelliseen tiedekuntaan perustettiin eläinten parantamisen tuoli. lääketieteen ja kirurgian perustiedot eläintauteista ja niiden hoidosta, olennainen osa yleislääkärin toimintaa tuolloin.

Itsenäisenä yliopistona koulu on saanut kansainvälisen maineen 1900-luvun alkupuolella.

Osana valtakunnallista korkea-asteen koulutuksen uudelleenjärjestelyä vuonna 2000, yliopistosta tuli äskettäin perustetun Szent István -yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta. Kesästä 2016 koulumme palauttivat itsenäisyytensä, joten entinen nimi on Eläinlääketieteellinen yliopisto.

58744_fb_lo_69.jpg

Kansainvälinen akkreditointi

Vuonna 1995 eläinlääketieteellinen koulu hyväksyttiin kansainvälisesti Euroopan eläinlääketieteellisten koulutuslaitosten liiton (EAEVE) toimesta. Seurantakäynti tapahtui vuonna 2004, ja tulokset olivat myönteisiä. EAEVE ja FVE (Euroopan eläinlääkäreiden liitto) vahvistivat Budapestin eläinlääketieteellisen koulun akkreditointia. Akkreditointikertomuksessa todetaan seuraavaa: " Eläinlääketieteellinen yliopisto voi vaatia ylpeää asemaa eurooppalaisten kollegoidensa keskuudessa. Sen nuorten valmistuneiden ei tarvitse pelätä kilpailla eurooppalaisten kollegoidensa kanssa tiedoistaan ja käytännöllisistä taitoistaan. "

Vuodesta 2004 lähtien Unkari on Euroopan unionin täysjäsen, mikä tarkoittaa tutkintojen hyväksymistä EU: ssa ja niiden vastaavuutta muiden EU-maiden tutkintojen kanssa. Budapest-tutkintotodistus hyväksytään EU-maiden lisäksi myös monissa muissa maissa. Hallintotestin suorittamisen jälkeen Kanadassa tai Yhdysvalloissa valmistuneilla on oikeus oleskeluun ja harjoitteluun Pohjois-Amerikassa.

Tosiasiat ja luvut

University of Veterinary Medicine Budapest Unkarin ainoa eläinlääketieteellinen koulu 10,5 miljoonan asukkaan maalle. Nykyinen ilmoittautuminen on noin 100, 120 ja 130 opiskelijaa unkarin, saksan ja englannin ohjelmiin. Tämä tarkoittaa, että eläinlääketieteellisessä koulussa on yhteensä 1400 opiskelijaa. Kuten kaikkien maan valtionyliopistojen kohdalla, yliopistoa valvoo virallisesti opetusministeriö, ja sen opetus- ja tutkimusohjelmia tukevat myös maa- ja aluekehitysministeriö sekä Unkarin tiedeakatemia.

Ota virtuaalikierros yliopistossa:

Täältä löydät linkin yliopiston virtuaalikierrokselle: href = "https://univet.hu/virttour/eng/ . Pienien nuolien ja tietopisteiden jälkeen voit saada tuntuman leiristä meistä käymättä siinä todella.

Lisää online-tietokanavia (videoita, suosituksia, online-esityksiä, animaatioita jne.) On saatavana osoitteesta www.univet.hu/fi

Sijainnit

  • Budapest

    István u. 2, 1078, Budapest

Kysymyksiä