Keystone logo
University of Wollongong Lääketieteen ja säteilyfysiikan kandidaatti
University of Wollongong

Lääketieteen ja säteilyfysiikan kandidaatti

Wollongong, Australia

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 110 304 / per year *

Kampuksella

* Kotimaisille opiskelijoille: Kansainyhteisön tukemien opiskelijoiden on maksettava opiskelijamaksu kurssinsa kustannuksia varten. Kansainvälisille opiskelijoille: istuntomaksu on 18 384 dollaria vuodessa ja kurssimaksu on 110 304 dollaria vuodessa.

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Lääketieteen ja säteilyn fyysikot työskentelevät monilla eri ihmisten terveyteen liittyvillä aloilla parantaakseen elämänlaatua. Hän tuntee säteilylääketieteessä käytettävän ionisoivan ja ionisoimattoman säteilyn näkökohdat. Hän tuntee erilaiset terapeuttisen säteilyonkologian muodot sekä erilaiset diagnostisen säteilykuvantamisen menetelmät ja mekanismeja, joilla tällainen säteily on vuorovaikutuksessa ihmiskehon kanssa. He tuntevat myös jännittäviä uusia säteilylääketieteen teknologioita, joita kehitetään ihmisten sairauksien hoidon jatkuvaan parantamiseen.

Lääketieteen ja säteilyfysiikan kandidaatti on erittäin käytännönläheinen ja siinä on suuria käytännön osia kaikissa opiskeluissa aineissa, jotka täydentävät taustalla olevia teoreettisia fysikaalisia periaatteita. Varmistaakseen alan korkeimman tason sitoutumisen ammattimaiset lääketieteelliset fyysikot suurista sairaaloista ja pääpuhujat teollisuudesta pitävät keskeisiä luentoja ja käytännön töitä sekä yhdessä ohjaavat tutkimusprojekteja.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • PhD in Medical Biophysics
    • Prague, Tšekki
  • Master in Medical Physics
    • Kaunas, Liettua
  • Mestari lääketieteellisessä fysiikassa
    • Kuopio, Suomi