Keystone logo
University of Western States Naturopaattisen lääketieteen tohtori
University of Western States

Naturopaattisen lääketieteen tohtori

Portland, Yhdysvallat

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10 180 / per quarter *

Kampuksella

* 10 180 dollaria per vuosineljännes

Johdanto

Naturopaattisen lääketieteen tohtori (NMD) ohjelmassa University of Western States (UWS) valmistaa opiskelijoita omaksumaan kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen lähestymistavan terveyteen ja parantamiseen ja integroi toiminnallisen lääketieteen periaatteet koko naturopaattiseen ohjelmaan. Valmistuneet oppivat ottamaan huomioon kokonaisuuden, mukaan lukien potilaan ruokavalio, elämäntapa, ympäristö, genetiikka, fyysinen, henkinen ja emotionaalinen terveys sekä muut terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät.

Funktionaalisen lääketieteen periaatteiden sisällyttäminen UWS:n naturopaattiseen ohjelmaan erottaa sen muista naturopaattisista ohjelmista. Naturopaattinen lääketiede ja toiminnallinen lääketiede ovat tieteeseen perustuvia, potilaskeskeisiä lähestymistapoja terveyden saavuttamiseen ja ylläpitämiseen puuttumalla perimmäiseen syyyn, ei vain hillitsemällä oireita.

Tämä 14 neljänneksen mittainen tohtoriohjelma voidaan suorittaa kolmessa ja puolessa vuodessa, ja sitä opetetaan kauniilla kampuksellamme Portlandissa, Oregonissa sekä verkossa. Ohjelma tarjoaa oppimisyhteisön synkronisen ja asynkronisen online-jakelun ja henkilökohtaisten kokemusten kautta, ja osaamista, taitoja ja yhteisöä vahvistavat henkilökohtaiset laboratoriot.

Ohjelman kohokohdat

Funktionaalisen lääketieteen kehys

Naturopaattisen koulutusohjelman lääkärin opiskelijat ovat valmiita toimimaan perusterveydenhuollon tarjoajina ja hyödyntämään toiminnallisen lääketieteen viitekehystä potilaan terveyden, toiminnan ja hyvinvoinnin optimoinnissa.

Henkilökohtainen, kokonaisvaltainen lähestymistapa

Opiskelijat oppivat arvioimaan ja käsittelemään monia olennaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat potilaan luontaiseen paranemiskykyyn, kuten ravitsemustilaan, geneettiseen profiiliin sekä mielenterveyteen ja emotionaaliseen terveyteen. Luo sitten yksilölliset hoitosuunnitelmat, jotka vastaavat potilaan ainutlaatuisia tarpeita.

Mahdollisuudet kaksoistutkintoon

UWS tarjoaa useita jatko-tason ohjelmia, jotka voidaan suorittaa yhdessä NMD-tutkinnon kanssa, jotta opiskelijat voivat erikoistua käytäntöönsä. Kiinnostavia aloja ovat ravitsemus, toiminnallinen lääketiede, kiropraktiikka, neuvonta, psykologia ja urheilulääketiede.

Huippumodernit tilat

Naturopaattisen lääketieteen ohjelma sijaitsee UWS:n kampuksella Portlandissa, Oregonissa, jossa on moderni tekniikka, huippuluokan luokkahuoneet ja oppimistilat sekä maailmanluokan klinikka. Klinikka sijaitsee keskeisellä paikalla Portlandissa, lähellä julkista liikennettä, mikä tekee siitä helpon pääsyn potilaille ja yhteisölle.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä