Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Western States

University of Western States

University of Western States

Johdanto

University of Western States (UWS) tarjoaa maailmanluokan, integroidun terveydenhuoltokoulutuksen ja todisteisiin perustuvan lähestymistavan terveyteen ja hyvinvointiin. Valmistuneet tuottavat korkealaatuista terveydenhuoltoa, joka perustuu tieteeseen, ammattilaisen taitoon ja tietoon sekä potilaan tai asiakkaan mieltymyksiin ja kokemuksiin.

Yliopisto on nousevan, koko ihmisen terveydenhuollon filosofian eturintamassa tarjoamalla erilaisia terveys- ja hyvinvointikoulutusohjelmia. Terveystieteen koulutuksen johtavana johtajana vuodesta 1904 lähtien UWS tarjoaa integroituja, näyttöön perustuvia opetussuunnitelmia, jotka perustuvat omistautumiseen nykyiseen tutkimukseen ja käytäntöihin. Sitoutuminen kattaa kaikki jatko- ja ammatilliset ohjelmamme: kiropraktiikka; naturopaattinen lääketiede; ihmisten ravitsemus ja toiminnallinen lääketiede; Urheilu- ja suorituspsykologia; kliininen mielenterveysneuvonta; ja urheilulääketiede.

Lue lisää ohjelmistamme:

Kiropraktiikan tohtori

Kliinisen ravitsemustieteen tohtori

Naturopaattisen lääketieteen tohtori

Ihmisravitsemuksen ja funktionaalisen lääketieteen maisteri

Urheilu- ja suorituspsykologian maisteri

Kampuksen ominaisuudet

  Apurahat ja rahoitus

  Jatko-opintojen stipendi

  Apurahoja myönnetään 500–1 000 dollaria rahoituksen saatavuudesta ja hakijajoukosta riippuen.

  Pätevyydet:

  • Hyväksyminen seuraaviin ohjelmiin: MS-HNFM, MS-SPP, MS-CMHC, MS-SM (vain erillinen), EDD-SPP, EDD-SPP CMHC-erikoistuksilla, DCN
  • Varmaan saapuvia opiskelijoita syksyksi.

  Esseekysymys (vähintään 350 sanaa, enintään 500 sanaa, 12 pisteen fontti, kaksoisväli):

  • Mitä tutkintoa olet suorittamassa UWS:ssä ja miten tämä tutkinto auttaa sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi?
   • Etusija annetaan hakijoille, jotka kertovat vapaaehtoisista, akateemisista ja/tai ammatillisista kokemuksista ja uratavoitteista, jotka edistävät ja lisäävät monimuotoisuutta ja osallisuutta halutuilla urapoluilla ja akateemista osallistumista UWS:ään.

  Deadline: Viimeinen hakupäivä oli keskipäivällä, PST 5.8.2022. Myöhästyneitä ja/tai puutteellisia hakemuksia ei huomioida.

  Taloudellinen tuki

  Taloudellisen avun toimisto pyrkii tuomaan koulutuksen kustannukset ulottuvillesi erilaisten rahoitusapuohjelmien avulla. Älä epäröi ottaa yhteyttä rahoitusaputoimistoon, jos sinulla on kysyttävää.

  Taloudellisen avun perusteet

  1. Ensisijainen liittovaltion jatkokoulutuksen rahoituksen lähde on opintolainat.
  2. Opiskelijat voivat vapaasti hakea muita kuin liittovaltion lainoja (pankin tai muun lainatoimiston kautta).
  3. Sinun on jätettävä FAFSA jokaiselta lukuvuodelta, johon osallistut ja aiot saada taloudellista tukea. UWS-palkinnot kesästä kevääseen.
  4. Liittovaltion lainat edellyttävät "päävelkakirjan" ja "pääsyneuvonnan" täyttämistä ennen kuin nämä varat voidaan maksaa.
  5. Liittovaltion lainat maksetaan neljännesvuosittain, ja jos olet suorittanut kaikki vaaditut paperityöt ja kelpoisuusvaatimukset ajoissa, ne maksetaan yleensä opiskelijatilillesi kunkin lukukauden toisen viikon aikana.
  6. Puolipäiväinen ilmoittautuminen (5+ jatko-opintopistettä) vaaditaan joka lukukausi sekä kelpoisuuden saamiseksi uusiin lainoihin kyseiselle vuosineljännekselle että koulun lykkäystilan säilyttämiseksi olemassa olevissa lainoissasi. Suosittelemme keskustelemaan opinto-ohjaajan tai ohjelmajohtajan kanssa tutkinnon kurssisuunnitelmasta.

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Portland

   8000 NE Tillamook Street, 97213, Portland

   Kysymyksiä