Keystone logo
University of West Alabama Online RN - BSN
University of West Alabama Online

RN - BSN

Livingston, Yhdysvallat

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu

Johdanto

West Alabaman yliopiston online-RN to BSN -ohjelma on suunniteltu rekisteröidyille sairaanhoitajille, jotka pyrkivät edistyneisiin tehtäviin alalla. Interaktiivisen, digitaalisen luokkahuoneen kautta ohjelma tarjoaa joustavan ja edullisen koulutusvaihtoehdon työskenteleville sairaanhoitajille. Opiskelijana sinulla on vapaus opiskella silloin, kun se sopii, ja parantaa koulutustasi samalla kun säilytät kokopäiväisen ammatillisen aikataulusi.

Jokainen kurssi voidaan suorittaa UWA:n verkkoluokkahuoneessa ammattitaitoisten hoitotyön opettajien kanssa, jotka tarjoavat ohjausta ja asiantuntemusta joka vaiheessa. Digitaalisten toimistoaikojen, videokeskustelumahdollisuuksien ja verkko-oppimisalustan interaktiivisen luonteen ansiosta verkko-opiskelijat saavat opettajilta saman henkilökohtaisen huomion kuin kampuksella. Rakenna suhteita opettajiisi, suorita kursseja ajallaan ja täytä kliiniset vaatimukset kätevästi nykyisen työpaikkasi kautta.

Kun olet suorittanut online-RN to BSN -ohjelman, kohtaat hoitoalan korkeammat taidot, jotka on suunniteltu houkuttelemaan erilaisia hoitotyöntekijöitä. Ammattilaisena osoitat asiantuntijatason osaamista hoitotyön johtajana.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä