Keystone logo
© The University of St Andrews
University of St Andrews

University of St Andrews

University of St Andrews

Johdanto

St Andrews on ainutlaatuinen ja kiehtova paikka, ja yliopisto on keskeinen osa sen viehätystä. Seitsemän vuosisadan historia yhdistää opiskelijat kaupunkiin, mikä johtaa muinaiseen ja silti nykyaikaiseen oppilaitokseen.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita vierailemaan tai muuttamaan St Andrewsiin, suosittelemme tutustumaan kaupungin tietoihin, jotka kuvaavat paikallisen yhteisön tilat ja mahdollisuudet. Alla olevista osioista löydät myös tietoa yliopiston hallinnosta, historiasta ja tulevaisuuden strategiasta.

Kampuksen ominaisuudet

St Andrewsissa on yli 4 000 vuodepaikkaa ja upea valikoima majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Tulevat opiskelijat voivat olla varmoja, että he löytävät sopivan asunnon opintojensa aikana.

Asuinrakennuksen käytävät

Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja erilaisiin opiskelijaelämäntyyliin, halusitpa sitten katettua ruokaa tai keittiön itse, kämppäkaverille tai omaan makuuhuoneeseen.

  Pääsymaksut

  Sisäänpääsyvaatimukset

  University of St Andrews tarjoaa erilaisia joustavia sisäänpääsyvaihtoehtoja varmistaaksemme, että ovemme pysyvät avoinna kaikille opiskelijoille taustasta tai henkilökohtaisista olosuhteista riippumatta.

  Vaikka pääsy St Andrew'siin on kilpailullista, tunnustamme useita erilaisia pätevyyksiä ja huomioimme kaikki hakemuksesi näkökohdat, mukaan lukien konteksti, lausuntosi ja viittaukset. Pelkät arvosanat eivät takaa pääsyäsi, ja todelliset tarjoukset voivat olla korkeampia tai alhaisempia kuin kunkin ohjelman edellyttämät vähimmäisarvosanat.

  Tietoja pääsyvaatimuksistamme löytyy akateemisen pääsyn selityksestä, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat hakijat voivat käyttää indikaattoriamme nähdäkseen, mitä pääsyvaatimuksia heidän on tarkasteltava. Kaikkien muiden kuin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan sijoittautuneiden hakijoiden tulee tarkastella tavallisia akateemisia pääsyvaatimuksiamme.

  Yliopisto tarjoaa myös vaihtoehtoisia sisääntuloreittejä hakijoille, jotka tulevat alueilta, joilta saamme rajoitetusti hakemuksia ja jotka eivät saa vaadittuja arvosanoja, tai niille, jotka palaavat koulutukseen pidemmän ajan jälkeen.

  Englannin kielivaatimukset

  University of St Andrews toivottaa tervetulleeksi opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Varmistaaksemme, että kaikki opiskelijamme voivat hyötyä täysin valitsemastaan ohjelmasta, hakijoiden on todistettava kykynsä puhua ja kirjoittaa englantia tehokkaasti.

  Englannin kielen vaatimukset ja todisteiden tyyppi, jotka sinun on toimitettava, riippuvat siitä, haetko esitutkintoa, perustutkintoa vai jatko-ohjelmaa.

  Viisumivaatimukset

  Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat viisumin asuakseen ja opiskellakseen Isossa-Britanniassa. Riippuu kansalaisuudestasi ja kurssin pituudesta, tarvitsetko viisumin ja minkä tyyppinen viisumi tarvitset.

  Vierailevien tutkijoiden, tutkijoiden ja tutkijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopiston HR Immigration -tiimiin viisumineuvontaa varten ennen viisumihakemuksen tekemistä.

  Apurahat ja rahoitus

  St Andrews on sitoutunut houkuttelemaan parhaita opiskelijoita taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Apurahat palkitsevat akateemista huippuosaamista, ja ne on suunniteltu auttamaan opiskelijoita eläytymään yliopistossa.

  Hakijoita, joilla on pakolaisasema, humanitaarinen suojelu, harkinnanvarainen loma ja turvapaikanhakija, kannustetaan hakemaan taloudellisen tuen stipendejä. Lukukausimaksusi tila määrittää, mitkä apurahat ovat käytettävissäsi.

  Apuraha- ja rahoitusluettelo tarjoaa haettavan hakemiston yliopiston tarjoamista rahoitusvaihtoehdoista maksuihin, elinkustannuksiin, matkoihin ja aloitteisiin.

  University of St Andrews tarjoaa monia jatko-stipendejä vuosittain. Rahoitusta hakeville jatko-opiskelijoille on myös tarjolla resursseja, mukaan lukien vaihtoehtoja yliopiston ulkopuolelta. Huomaa kuitenkin, että yliopistopaikan tarjous ei takaa taloudellista tukea.

  University of St Andrews tarjoaa jatko-stipendejä ja muita taloudellisia palkintoja. Näitä voidaan järjestää ulkoisen rahoituksen tai valtion elimen myöntämien palkintojen lisäksi. Ne voivat myös kattaa (kokonaan tai osittain) lukukausimaksut, ylläpidon (elämiskulut, mukaan lukien majoitus) tai molemmat.

  Apurahat ovat saatavilla akateemisten ansioiden ja taloudellisen tarpeen perusteella. Saatavilla on apurahoja sekä koti- että ulkomaanmaksusta. Apurahatiimi suosittelee lukemaan jokaisen palkinnon ehdot huolellisesti ja hakemaan erilaisia rahoituslähteitä.

  Jatkotutkinto-stipendit

  Jatko-opinnot ovat investointi henkiseen kehitykseesi ja urapotentiaaliisi. University of St Andrews tarjoaa stipendejä auttaakseen mahdollisimman monia opiskelijoita jatkamaan korkea-asteen koulutuksessa.

  Apurahan saatavuus voi riippua opiskelualuestasi tai maksusta (esimerkiksi siitä, oletko koti- vai ulkomailla oleva opiskelija).

  Sijainnit

  • Saint Andrews

   St Katharine's West The Scores, KY16 9AJ, Saint Andrews

  Kysymyksiä