Keystone logo
University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

Johdanto

Tarjoamme laadukasta koulutusta ja autamme sinua hyödyntämään kaikkea mitä meillä on tarjolla. Voit pysyä lähellä kotiasi tai töitäsi kaksi ensimmäistä vuotta ja lopettaa sitten verkossa tai kampuksella. Voit saada sen toimimaan. Sinun aika on nyt!

Vuonna 1959 perustettu meidän on vanhin Etelä-Carolinan yliopiston neljästä alueellisesta kampuksesta. Siitä lähtien kampus ja opiskelijakunta ovat kasvaneet, mutta tehtävämme pysyy samana. Olemme omistautuneet valmistelemaan opiskelijoita jatkamaan opintojaan yliopistossa ja koko elämän ajan.

Otamme vastaan kaikki opiskelijat, jotka osoittavat lupauksensa akateemisesta menestyksestä. Suurin osa opiskelijoistamme on ensimmäisen sukupolven korkeakouluopiskelijoita maaseudulta, pienistä kaupungeista ja Karolinojen keskustan Piemonten alueen kaupungeista. Laaja sitoutuminen omaan pääomaan, laaja apuraha ja taloudellinen tukiohjelma sekä erilaiset arkipäivän ja illan kurssitarjonta, University of South Carolina Lancaster pyrkii tekemään koulutuksesta saatavan, kohtuuhintaisen ja kätevän alueen asukkaille.

Sijainnit

  • Lancaster

    Hubbard Drive,476, 29720, Lancaster

    Kysymyksiä