Keystone logo
University of Rochester Lääketieteellinen koulutus
University of Rochester

Lääketieteellinen koulutus

Rochester, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

University of Rochester yliopiston lääketieteen ja hammaslääketieteen korkeakoulu (URSMD) on omistettu tulevien humanististen lääkäreiden kouluttamiselle, jotka ovat kliinisen lääketieteen, tutkimuksen ja hallinnon johtajia. "Kaksinkertaisen kierteen opetussuunnitelma - käännökset ja siirtymät" integroi kliinisen ja perustutkimuksen neljän vuoden ajan korostaen biopsykososiaalista mallia.

Opetussuunnitelmaamme sisältyy opetusta yhteistyöhoidon, lääketieteen tekniikan ja ammatillisen identiteetin muodostamisen pylväisiin. Opetuksessamme hyödynnetään erilaisia tapoja, kuten ongelmapohjainen oppiminen, pienryhmäkokemukset, simulointi ja tiimipohjainen oppiminen. Lääketieteelliset humanistiset tieteet ylittävät opetussuunnitelmamme helpottaakseen koulutusta innovatiivisilla ja luovilla tavoilla. Tulosarvioinnit ohjaavat opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista.

On olemassa lukuisia tutkimusmahdollisuuksia, valinnaisia Pathways ja kansainvälisiä mahdollisuuksia auttaa edelleen opiskelijoita saavuttamaan pitkän aikavälin koulutus- ja uratavoitteensa. Koulu on sitoutunut asettamaan korkeimmat lääketieteellisen koulutuksen standardit ja toimimaan kansallisena mallina lääketieteen opiskelijoiden innovaatioille ja jatkuvalle parantamiselle.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • PGDip-lääkärin assosioidut tutkimukset
    • Guildford, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lääketieteen MMedSci tutkimuksen mukaan
    • Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lääketieteen bioteknologian maisteri
    • Bologna, Italia