Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Johdanto

Lääketieteellisen koulun ensimmäinen dekaani, Nobelin palkittu George Hoyt Whipple, MD, tuli Rochesteriin vuonna 1921 ottamaan käyttöön vallankumouksellinen konsepti. Whipple valvoi lääketieteen ja hammaslääketieteen korkeakoulun ja vahvan muistosairaalan suunnittelua, rakentamista ja henkilöstöä sen mukaan, minkä lääketieteellisen koulun edelläkävijä Abraham Flexner oli tuolloin kehittänyt. George Eastmanin hyväntekeväisyyteen perustuva Whipplen visio oli koulu ja sairaala saman katon alla, jotka sisälsivät perustieteen ja kliinisen käytännön.

Nykyään potilashoidon ja tutkijoiden fyysisen integroinnin käsite saman katon alla on edelleen vahva. University of Rochester lääketieteellisen keskuksen pääkampus kattaa yli 4,4 miljoonaa neliömetriä tilaa. Vahvan muistosairaalan pinta-ala on 1,6 miljoonaa neliömetriä, lääketieteen koulu 2,1 miljoonaa neliömetriä ja sairaanhoitokoulu ja Eastmanin hammaslääketieteellinen keskus noin 100 000 neliömetriä.

Yhtä tärkeää on, että potilashoidon ja tutkijoiden integrointi on edelleen koulumme filosofian ja rakenteen ydin. Terveysasioista vastaavan johtajan johdolla lääketieteellisen koulun dekaani ja sairaalajärjestelmämme presidentti työskentelevät päivittäin yhteistyössä osastojohtajien, keskusten johtajien, hoitokorkeakoulun dekaanin, hoitohenkilökunnan johtajan kanssa. Eastman Dental Center sekä lääketieteellisen keskuksen taloudellinen ja hallinnollinen johto. Niin tiivis yhteistyö on se, miten onnistuneesti suoritamme toisiinsa liittyvät tehtävämme potilaiden hoidossa, koulutuksessa, tutkimuksessa ja yhteisön terveydessä.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Kysymyksiä