Keystone logo
University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

Johdanto

Tietoja CEL: stä

Meidän tehtävämme: Kehittää ja toimittaa innovatiivista, muunneltavaa ohjelmointia kaikenikäisille oppijoille ja kaikille taustoille.

New Brunswickin yliopisto on tarjonnut täydennyskoulutusohjelmia vuodesta 1950 lähtien. Vuonna 2002 UNB perusti täydennyskoulun (UNB CEL) täydennyskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen aikuisopiskelijoille sekä yksityisille ja yksityisille julkiset organisaatiot, paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

UNB CEL on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita, asianmukaisia ​​kursseja ja ohjelmia sekä räätälöityjä koulutusratkaisuja ja palveluita, jotka johtavat henkilökohtaiseen ja organisatoriseen kasvuun ja kehitykseen. Innovatiivisten kumppanuuksien avulla UNB CEL kehittää ohjelmia, jotka edistävät Atlantin kanadalaisten sosiaalisia, kulttuurisia ja taloudellisia kehitystarpeita.

Palvelumme kattavat koko skedulin, analyysistä ja suunnittelusta suunnitteluun ja kehittämiseen, elinikäisen oppimisen tarjoamiseen ja hallinnointiin vapaa-ajan, ura- ja ammattikoulutuksen, tutkinnon suorittamisen sekä luotto-ohjelmien verkossa.

Sijainnit

  • Fredericton

    3 Bailey Drive P.O. Box 4400, E3B 5A3, Fredericton

    Kysymyksiä