Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Johdanto

Groningenin yliopisto

Groningenin yliopisto on 100 parhaan tutkimusyliopiston joukossa ja sillä on maailmanlaajuiset näkymät. Olemme tällä hetkellä sijalla 75 Times Higher Educationin rankingissa, ja tarjoamme yli 30 englanninkielistä kandidaattiohjelmaa ja yli 125 maisteriohjelmaa . Vuonna 1614 perustettu yliopisto on yksi Alankomaiden vanhimmista tutkimusyliopistoista. Olemme todella kansainvälinen yliopisto, jossa on yli 36 000 opiskelijaa ja 9 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 eri kansallisuudesta.

Miksi valita Groningen?

Laadukas koulutus: Groningenin yliopisto tarjoaa monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia ja arvostettuja koulutusohjelmia. Opiskelijana saat laadukasta ohjausta ja sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita. Groningenin yliopistolle on myönnetty "Alankomaiden paras perinteinen yliopisto" -laatumerkki.

Huippututkimus: olemme yksi parhaiden tutkimusyliopistojen joukosta Euroopassa. Professori Ben Feringa voitti vuonna 2016 kemian Nobel-palkinnon. Yliopisto suorittaa uraauurtavaa ja sosiaalisesti merkityksellistä tutkimusta ja tutkimuksemme rakentaa siltoja tieteidenalojen välillä.

Vilkas opiskelijaelämä: Groningen on vilkas opiskelijakaupunki. Sen väestön keski-ikä on Alankomaiden alhaisin. Joka neljäs 200 000 asukkaasta on opiskelija. Opiskelijoita näkee kaikkialla: opiskelemassa puistossa, nauttimassa yöelämästä ja tekemässä erilaisia osa-aikatöitä. Groningen on turvallinen ja vihreä kaupunki asua, ja se valittiin yhdeksi Euroopan onnellisimmista kaupungeista.

400 vuoden maine: Groningenin yliopistolla on rikas historia ja erinomainen maine. Yliopistossa on opiskellut tai työskennellyt 400 vuoden aikana monia erittäin lahjakkaita henkilöitä eri aloilta, kuten neljä Nobel-palkinnon voittajaa, Alankomaiden ensimmäinen naispuolinen yliopisto-opiskelija, ensimmäinen naispuolinen luennoitsija, ensimmäinen hollantilainen astronautti ja Euroopan keskuspankin ensimmäinen pääjohtaja.

Todella kansainvälinen: Meidät tunnetaan laajasta kansainvälisestä yhteisöstämme. Groningenissa opiskelee vuosittain lähes 6 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 maasta. Asuminen Groningenissa ilman hollannin kielen taitoa ei ole ongelma; voit tilata ruokaa, tehdä vaatekauppoja ja jopa osallistua urheilutunneille englanniksi. Groningenin yliopistolla on vahvat kansainväliset yhteydet, joten voit helposti viettää osan tutkinnostasi ulkomailla opiskellen. Tarjoamme myös useita ainutlaatuisia kansainvälisiä maisteriohjelmia yhteistyössä muiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Kandidaatin ohjelmat

Tarjoamme yli 30 englanniksi opetettua kandidaatin ohjelmaa . Yhdeksälle kandidaatin tutkinnostamme on myönnetty " Top Degree Program " -merkki.

Maisteriohjelmat

Tällä hetkellä Groningenin yliopisto tarjoaa yli 125 englanninkielistä maisteriohjelmaa , joista 18 on luokiteltu "Top Rated Program" -ohjelmaksi Alankomaissa.

Tiedekunnat

Groningenin yliopiston tutkimus ja koulutus on organisoitu 11 eri tiedekunnassa. Nämä tiedekunnat ovat:

Kauppatieteellinen tiedekunta
Käyttäytymistieteiden ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta
Teologinen ja uskonnollinen tutkimus
Humanistinen tiedekunta
Lääketieteellinen tiedekunta
Oikeustieteellinen tiedekunta
Maantieteellinen tiedekunta
Filosofian tiedekunta
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta
Groningenin yliopisto
Campus Fryslân

Kampuksen ominaisuudet

University of Groningen on kolme kampusta kahdessa kaupungissa. Groningenissa 11 tiedekuntaa sijaitsee 150 eri rakennuksessa ympäri kaupunkia kahdella kampuksella.

Jos opiskelet luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa tai kauppatieteiden tiedekunnassa, osallistut todennäköisesti tunneille Zerniken kampuksella kaupungin pohjoisosassa.

Käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteiden, teologian ja uskonnontutkimuksen, taiteiden, lääketieteen, oikeustieteen, aluetieteiden, filosofian ja University College Gronigenin rakennukset ovat hajallaan kaupungin keskustassa.

Leeuwardenissa, Groningenin lähellä sijaitsevassa kaupungissa, löydät Campus Fryslânin. Tämä on ainutlaatuinen tiedekunta, koska tiedekunnassa on edustettuna useita tieteenaloja.

Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja tiedekunnistamme!

Groningen on kaupunki, jossa on paljon opiskelijoita, mikä voi usein tehdä majoituksen löytämisestä haastetta. Opiskelijat asuvat eri puolilla kaupunkia erilaisissa majoitusvaihtoehdoissa. Hinnat vaihtelevat ja sisältävät jaetun asumisen muiden opiskelijoiden kanssa, yksittäisiä studioita tai asuntoja sekä kaupungin itsenäisen opiskelija-asuntojen tuottajan SSH:n kanssa. University of Groningen ei ole kampusyliopisto, eikä se tarjoa kampusmajoitusta. Siksi sinun on löydettävä oma majoitus. Mitä aikaisemmin löydät majoituksen, sen parempi.

Lisätietoja majoituksesta Groningenissa vieraile verkkosivuillamme ja etsi tietoa tuleville opiskelijoille -osiosta!

  Apurahat ja rahoitus

  Yliopisto on sitoutunut tunnustamaan huippuosaamisen akateemisissa saavutuksissa tarjoamalla useita stipendejä kansainvälisille opiskelijoille ja tutkijoille. Useita stipendejä on saatavilla kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita opiskelemaan kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. ohjelmiin sekä vaihtoihin, lyhytkursseihin ja tutkimusmatkaan yliopistossamme.

  Rankingit

  University of Groningen

  Kampuksen elämä ja tilat

  • Kirjasto, jossa on opiskelutiloja, pääsy yli 80 000 e-lehteen, miljoona e-kirjaa, kolme miljoonaa painettua kirjaa ja 5000 aikakauslehteä
  • Urapalvelut, jotka valmistavat opiskelijoita työmarkkinoille ansioluettelon tarkistuksella, työpajoilla ja henkilökohtaisella uraneuvolla
  • Kielikeskus, jossa on kursseja ranskasta ja italiasta japaniin ja hepreaan sekä hollantiin
  • Opiskelijapalvelukeskus, joka tarjoaa tukea opiskelutaitoihin, psyykkisiin ongelmiin, talousasioihin ja toimintavammaiseen opiskeluun
  • ACLO, suuri urheiluliitto, joka tarjoaa jopa 100 erilaista urheilulajia, joihin voit osallistua

  Opiskelijaelämä on paljon muutakin kuin vain valmistautumista elinikäiseen saavutukseen. Groningenissa viettämäsi aikana pääset kokemaan kaiken, mitä kaupungilla on tarjottavana, eloisasta taide- ja musiikkiskenestä ainutlaatuiseen, opiskelijoiden inspiroimaan yöelämään.

  Liity klubeihin

  Halusitpa sitten seurata intohimoasi, kokeilla uutta harrastusta tai vain saada uusia ystäviä, voit liittyä johonkin monista opiskelijavetoisista urheilu-, opiskelu- ja opiskelijajärjestöistämme! Urheilusta kulttuuriin, politiikasta puolueisiin löydät varmasti mielellesi sopivan yhdistyksen. Nettisivuiltamme löydät tietoa opinto-, opiskelija- ja urheiluseuroista!

  Juhlakaupunki

  Pohjimmainen hollantilainen opiskelijakaupunki Groningen tarjoaa vertaansa vailla olevaa yöelämää yli 150 baarin ja viihdepaikan kanssa, jotka houkuttelevat ihmisiä kaukaa ja kaukaa. Ilmainen sisäänpääsy on vakiona ja opiskelija-alennukset ovat yleisiä, mikä tekee kaupungista täydellisen paikan opiskelijabudjetin omaaville. Tutustu Groningenin maailmanluokan festivaaleihin, katutaideinstallaatioihin ja kansainvälisesti tunnetuihin museoihin verkkosivuillamme.

  Nuori kaupunki

  Vaikka Groningen on vanha kaupunki, jonka juuret juontavat juurensa rautakaudelle, se on väestöltään yksi Euroopan nuorimmista. Keski-ikä on 34 vuotta, joten kaupungissa on ainutlaatuinen tunnelma, jota et löydä muualta. Äskettäin "maailman pyöräilypääkaupungiksi" nimetyssä Groningenissa ei ole yllätys, että siellä on upea pyöräilyinfrastruktuuri - kaikki on vain lyhyen pyörämatkan päässä. Itse kaupungissa on kaikki mitä tarvitset ulkoilmakatumarkkinoista suosittuihin muotiketjuihin. Katso, mitä muuta Groningenilla on tarjota verkkosivuillamme!

  Hieno tukikohta

  Groningen on ihanteellinen tukikohta matkaseikkailuillesi. Avoimeen tilaan ja raikkaaseen ilmaan voit mennä tutustumaan merenrantaan tai johonkin Alankomaiden saarista, jotka sijaitsevat vain 40 km:n päässä kaupungin keskustasta. Suurin osa Alankomaista, mukaan lukien Amsterdam, ja useat suuret Saksan kaupungit, kuten Hampuri, Bremen ja Dortmund, ovat saavutettavissa junalla, autolla tai bussilla vain muutamassa tunnissa. Belgia, Ranska tai Tanska ovat vain muutaman tunnin juna-, auto-, lauta- tai bussimatkan päässä ja oma Groningen-Eelden lentoasemamme on täydellinen paikka matkustaa!

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Groningen

   University of Groningen PO Box 72

   • Leeuwarden

    Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

    Chat with students

    Kysymyksiä